Keskiviikon agivalkussa lainattiin treeni-ideaa Mouhikselta ja mentiin rata kävellen. Tai koirat sai kyllä juosta :D

Oli just niin vaikeeta kuin epäilinkin! Kun poistettiin lupa juosta, niin samalla lähti kaikki muukin ja ohjaaminenkin unohtui. Jalatkin tuntuivat vain jäykiltä pökkelöiltä, vaikka ihan yhtä lailla niillä olisi pitänyt kyetä ohjaamaan ja rytmittämään. Oli kyllä tosi hyvää treeniä niin Luulle kuin mullekin. Pätkittäin löytyi sitä oikeanlaista rauhaa ja rytmiäkin, mutta voisi tämmöistä tehdä useamminkin.

Vaikeimmaksi kohdaksi meille osoittautui yksi putkeenmeno. Luu ei yksinkertaisesti kyennyt tulemaan mua kohti, jos olin yhtään sitä vasten kääntyneenä. Toisaalta se haki heti väärän putken kauempaa, jos olin yhtään liikkeessä sen tullessa edellisestä putkesta. Löydettiin tähän kyllä toimiva resepti, mutta tuntui jotenkin liian vaikealta. Pitäisi ehkä palkkailla noita kohti tulemisia. Toinen vaikea juttu oli sylkkärit. Takkusivat varsinkin toistojen myötä. Niissä en ole kyllä itsekään hyvä.

Muutenhan Luu kulki hyvin, kun itse tein mahdollisimman vähän ;) Tosin kävellenkin oli mahdollista hosua ja tartuttaa hätäily koiraankin.