Oltiin tänään Luun kanssa ainoita Marken treeneissä, joten saatiin tehdä aika rauhassa ja riittävästi. Kaikkiaan kolmea rataa mentiin. Teemana oli vauhti ja radat olivat suht helppoja. Sopi meille! Luu oli aivan jäätävän hyvä.

Ensimmäisellä radalla oli 20 estettä. Putki-aa-hässäkän tilalla oli pelkkä putki, eikä muita kontakteja ollut, joten voitiin yrittää koko rataa. Kepeille meno oli aika hankala, semmoinen poispäinkäännös umpikulmaan ja takaaleikkaus perään. Koitin sen aluksi erikseen. Muuten kuviot olivat simppeleitä ja putkiin lähetyksillä selvisi aika pitkälle. Yksi poispäinkäännös hypylle tuli tehtyä. Keppien lopetuksessa tuli pari virhettä, ne kun mentiin kohti seinää ja käännyttiin 180 astetta takaisin. Saatiin kyllä onnistumaankin ihan useampikin kerta. Ekalla kertaa Luu taas yritti pujotella liian lujaa ja rymisteli päin keppejä vähän epärytmissä. Seuraavilla malttoi paremmin. Lopussa Luu tuli yhdestä hypystä ohi, kun kääntyi putkesta liikaa mua kohti. Muuten ei ongelmia ja lopulta mentiinkin koko rata nollana läpi. 20 estettä! Aika ylivoimainen ennätys :D Ja yksikään rima ei tippunut millään yrityksellä.

Kahdella muulla radalla oli enemmän pyöritystä ja haastetta. Niitä ei sitten mentykään kokonaan nollana, mutta pitkiä ja hyviä pätkiä kuitenkin. Takaaleikkaus muurille ennen keppejä oli vaikea, mutta saatiin sekin onnistumaan ihan superisti. Ja hienosti Luu haki jyrkän avokulman lujasta vauhdista ihan ilman apuja. No, ei ihan joka kerta sentään ;) Näillä kahdella pätkällä tehtiin takaaleikkauksen lisäksi ainakin viskileikkausta, vekkiä, jaakotusta ja niistoa. Viskileikkauksessa oli vähän omia rytmitysongelmia, kun kiirehdin suotta. Maltilla onnistui. Jaakotuksessa kielsi ensin, joten piti vaan ohjata kunnolla ja antaa hyppy-käsky. Näillä pätkillä tuli joitain rimojakin, mutta melkein vain semmoisissa kohdissa, joissa tuli jotain hässäkkää tai jätin Luuta selän taakse.

Oli kivaa! Kunhan rimat saa nostettua, niin voitais ihan hyvin kisata jo hyppäreillä, hui! No, rimoissa nyt menee varmaan vielä hetki.

Väliajalla ennen koulutusvuoroa oli tarkoitus treenailla Maijun kanssa. Maiju oli kipeänä ja itseltänikin enin puhti pois aksailujen jälkeen, joten treenit jäivät aika kevyiksi. Ihan hyvä niin.

Maijua odotellessa höntsäilin Tuitun kanssa jotain pientä. Seuraamista, kaukoja, kiertoja stopeilla ja ilman sekä puomia. Tuittu oli aika liikkis, kun se alkoi ennakoida stoppeja kierrolla. Kerran se sitten pysähtyi itsenäisesti, mutta kun en reagoinut mitenkään, mietti hetken, lähti uudestaan kiertämään ja tuli lujaa luokse :D Joskus pienellä mustallakin leikkaa <3

Luun kanssa tehtiin tokojutuista vaan seuraamista ja tunnari. Seuraamisessa oli ehkä vielä turhan agivireessä (oltiin kyllä käyty kävelemässä ja Luu oli odotellut häkissä) ja painoi taas normaalia enemmän. Tehtiin liikkuroitu pätkä. Vasemmalle käännökset ja hidas käynti näyttivät kuulemma paremmilta, ei istunut kertaakaan.

Tunnari tuttuun malliin, mutta jäin itse askeleen verran kauemmaksi kapuloista. Oma oli kello seitsemässä. Luu kiersi taas tosi kiltisti kasan taakse ja alkoi haistella myötäpäivään. Oman kohdalla pysähtyi ja toi, pari kapulaa jäi siis tarkistamatta (aika usein on mennyt kaksikin kierrosta). Tosi hieno!

Lopuksi tehtiin laatikkoa, puomin ylösnousu minipöydällä. Otin putken kautta aika suoria lähestymisiä. Hyvin teki, ei vissiin yhtään mokaa. Vedättämällä astui usein ylemmäs, mutta osui kuitenkin laatikkoon. Ehkä tätä voisi kokeilla jo koko puomillakin, kunhan treenaa edelleen erikseenkin...?

Treenailujen jälkeen ehdittiin tehdä melkein tunnin lenkki. Sitten vielä koutsaamaan, niin johan alkoi olla puhti pois. Ja kamala nälkä.