Maanantaina tokoiltiin Katin ja Maijun kanssa. Tein Syyn kanssa yhtäaikaa muiden kanssa, se kun ei varsinaisesti tarvitse liikkurointia nykyisissä treeneissään... Saatiinkin tehtyä kaikkea pientä ihan onnistuneestikin, vaikeinta oli kaikki väleissä tapahtuva sosiaalinen palkkaus yms. Listalla oli seuraamista, pitoa, kiertoa (läheltä), maahanmenoa, kaukoja, hyppyä ja luoksarin odotusta. Jopa pari kaukojen vaihtoa pystyi taas vaihteeksi tekemään. Tehtiin myös ryhmäpaikkista, jonka junnut Toimi ja Lempi tekivät kisamaisesti ja Syy, 3,5 v., pentuversiona.

Luukin pääsi höntsäämään rallytokojuttujaan.

Keskiviikkona aksattiin eskarissa Jonnan radalla, jossa oli montakin meille hyvää treenin paikkaa.

Jonna131119.jpg

Syyn saksalaiset ja päällejuoksut ovat nyt jotenkin rikki ja kieltää ne tosi helposti. Molempia päästiin siis treenaamaan esteillä 3 ja 7. Vaati aika paljon apua. Ja seiska huononi taas lopputreenistä, kun Syy alkoi väsyä. Ysille irtoaminen saatiin toimimaan parilla palkkauksella, mutta sitäkin hyppäsi välillä tosi huonosti, vaikka ei ollut mikään Syylle vaikea hyppy. Kepeille lähetys onnistui ekalla kerralla (verkolla), mutta sen jälkeen rynni pari kertaa raivolla ihan miten sattuu. Puomikin ehdittiin mennä pari kertaa, osumat jäi taas ihan kontaktin yläreunaan.

Torstaina varasin taas vartin aksaa ennen tokoa. Syy sai tehdä vähän hyppyjumppaa yhdellä esteellä (varsinkin ristiin edestä ja takaa), keinua ja aata. Jälkimmäiset taas ihan hyvin, onnistumisprosentti radasta irrallisena on siis jo varsin hyvä.

Tokovuorolla oltiin keskenämme, joten Luukin sai tehdä rallyjuttuja ihan ajan kanssa. Kokeiltiin aika läjää temppuja ja niiden yhdistelyä.

Syyn kanssa päädyttiin treenaamaan pelkkiä välejä ja sosiaalista palkkausta, koska näissä tuli ihan älyttömästi ääntä. Jollain väsytystaistelulla se alkoi ihan treenin lopussa vähän rentoutua ja pystyin kehumaan ilman valtavaa turhaumaa. Näistä haettiin sitten ihan lelupalkka.