Kolea pääsiäismaanantain aamupäivä vietettiin Laureeninkalliolla hakutreeneissä. Alue oli aika kiva, ei liian risukkoista tai tiheää, mutta tarjosi kuitenkin vaihtelua. Lunta oli vielä paikoin, mutta ei nilkankorkeutta paksummalti.

Jatkettiin Tuitun kanssa suorilla palkoilla. Ukkoja oli kolme, mutta Tuittu juoksenteli varmaan kymmenen piston edestä... Ensimmäinen oikealla etukulmassa. Sinne Tuittu lähti tosi hyvin, taas ihan eri koirana. Joutui tarkentamaan aikansa, mutta sieltä se maalimieskin löytyi.

Seuraavalla pistolla vasemmalle Tuittu painui n. kolme metriä maalimiehestä ohi ja kävi kääntämässä jossain 80 metrissä... Lähetin uudestaan eri kohdasta, jolloin Tuittu yritti kääntyä sitkeästi taaksepäin (ei oltu ihan etukulmassa). Löytyi se ukkokin sitten lopulta.

Taisi enimmät potkut mennä ylimääräiseen juoksenteluun ja viimeisellä lähetyksellä tuli vähän jumitusta. Jouduin siirtymään muutaman metrin alueen puolelle, ja kun Tuittu sai jo lähdössä hajun, se sinkosi suoraan piilolle.

Jos nenä olisi ollut menossa mukana heti alusta asti, olisi asennekin varmaan riittänyt loppuun asti...

Treenien lopuksi Karita ja Johanna auttoivat vielä tekemään Tuitulle kaksi irtorullailmaisua tiellä. Halusin ottaa tuommoista ihan vaan ilmaisuketjun vahvistamiseksi, nyt kun maastossa otetaan vaan suoria palkkoja. Nämä menivät hyvin, Tuittu nappasi rullan nopsaan ja toi yhtään epäröimättä.