Launtaina käytiin tekemässä lyhyet hyvänmielen tokotreenit Multisillan kentällä. Tuli sentään kerta jotain tokon tapaista tähänkin viikkoon...

Luukin teki vähän! Seuraamista rally-höysteillä, yksi tunnari ja eteenmenoja&ruutua. Seuraaminen oli huonoa, tunnari tosi hyvä ja eteenmenot loistavia. Ruutuun juoksi lelulle vapautuksella hyvin, mutta ilman vapautusta pysähtyi omatoimisesti ruutuun, vaikka oli lelu takana...! :o Näin sen toki kuuluisikin tehdä, mutta ei ole viime aikoina tapahtunut :D Vähän turhan eteen vaan jäi, kun joutui vissiin niin kovasti luopumaan lelusta.

Luu valittiin vielä tänäkin vuonna TamSKin SM-joukkueeseen, joten jossain vaiheessa kesää olisi tarkoitus treenatakin :) Nyt ollaan pidetty ihan suunniteltua taukoa ja keskitytty aksaan.

Kun hain Syyn, juuri samaan aikaan tyhjälle kentälle ilmestyi pikkupoika potkimaan palloa. Oli toisessa päässä isoa kenttää, mutta silti jännitin Syyn reaktioita, enkä uskaltanut antaa sen yhtään hillua "tyhjän päällä". Ei se onneksi näyttänyt välittävän yhtään. Tehtiin ensin seuruujuttuja. Sitten niitä lelupalkkauskokeiluja, mutta ei oikein sujunut. Tässä tuli myös vähän turhaumaa. Kosketusalusta ruudussa sen sijaan sujui superhyvin! Tein väliin myös kierron 180 astetta toiseen suuntaan, ja lähti ongelmitta ihan perusasennosta ja sen jälkeen taas ruutuun. Ihanaa, että jotkut jutut etenee! Kaukoja jumppailtiin myös jossain välissä ja niissäkin asenne pysyi kivana.

Tänään kisailtiin molempien kanssa Merjan ja Miljan EO-tukiepiksissä. Olin ilmoittanut molemmat kahteen starttiin kisaavien radalle ja sainkin juosta aika tahdilla. Tutustumisessa "sovittiin", että medit ja maksit menee yhtenä ryhmänä uusintakierroksen, mutta ei sitten mennytkään, ja mulle jäi joka suorituksen väliin 3-4 koiraa, tietty vielä vuorotellen kummakin kanssa juosten :p

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Luun kanssa tavoitteena tietty korjata kontaktit. Ei ollut nyt kovin sika, aalla lähinnä himmaili. Puomilla jäi ekalla radalla aika ylös ja kun käskytin lisää, tuli pois. Se sitten uusittiin. Keinulla pysyi hyvin, mutta siinäkin jäi 4onniin. Ekalla yrityksellä Luu myös karkasi lähdöstä (tai siis aavisti) ja livahti ylimääräiseen putkeen. Toka rata oli periaatteessa puhdas, paitsi kielto vikalta hypyltä, kun Luu oikoi palkkaa kohti. Vitosella päästiin pallillekin ja saatiin hienot palkinnot.

Syyn kanssa hinkattiin alkuja (pysyi aina lopulta) molemmilla. Puomi oli haastavasti niin, ettei siihen oikein saanut etumatkaa, ja se ei onnistunut mun jäädessä niin taakse. Olisi ollut vielä suora jatko suoraan putkeen. Tän uusinkin tokalla radalla niin, että jätin Syyn odottamaan. Kepeille oli myös Syylle vaikea kulma, mutta ei ollut huonoja yrityksiä! Löysi kepit molemmilla radoilla, mutta ei vaan lähtenyt pujottelemaan oikein. Korjauksilla nääkin saatiin onnistumaan. Lopussa olevalle keinulle asti menin vaan tokan radan ja se oli ihan ok! Jäin ihan viereen, mutta vaikka tuli vähän raivolla, ei hypännyt heti pois ja pysyi tasapainossa.

Syylle siis vaan paljon hyllyjä, mutta saatiin tuomaripalkintona valtava pullakranssi "koiran yritteliäisyydestä ja ohjaajan kärsivällisyydestä"! :D

Kuvan mahdollinen sisältö: koira, ulkoilma ja ruoka