Torstain koulutusvuoro oli vähän vaakalaudalla, kun melkein kaikilla ryhmäläisillä oli talkoohommia kisoissa tai muuta menoa. Lopulta neljä ohjaajaa kuitenkin pääsi paikalle, mutta koska valmennusryhmän vuoron peruuntumisen takia meillä oli enemmän aikaa, kävin lainaamassa Nipsunkin mukaan.

Otettiin sen kanssa muutama kerta puomia. En laiskuuttani jaksanut viritellä ohjureita, mutta Nipsu pysyi alastulolla hienosti ilmankin. Nyt kaikki pysähdykset ja pysymiset ok.

Sitten kokeiltiin muutaman esteen ratapätkää. Nipsu tuli hypyistä ohi miten sattuu, mutta kun sain omat linjani sopimaan, mentiin ihan semmoinen hyppy-hyppy-putki-hyppy-hyppy -pätkä, joka sisälsi pari valssia. Varmaan ennätys ;)

Lopuksi vielä kolmen hypyn suoraa lelupalkalle. Siinäkin Nipsu veti välillä viimeisestä ohi, mutta irtosi kyllä hyvin.

Tuittu sai mennä muutaman kerran puomia. Alusta kauempana, ja kontaktilta vapautus sille. Nyt pysähtyi hyvin. Vauhti tosin kärsii, mutta jatketaan varmaan tällä linjalla toistaiseksi. 

Treenien jälkeen jäätiin vielä tekemään ihan pikaiset tokottelut. Alkuun pätkä seuraamista. Kontakti pysyi hyvin, kun kerran huomautin.

Sitten ruutua, joka rakennettiin yhdessä, mutta johon en jättänyt palkkaa. Löytyi hyvin, joskin Tuittu jäi taas oikeaan reunaan. Meni kyllä etumerkkien välistä sisään. Kokeiltiin myös merkkiä ja ruutua merkin kautta. Merkki löytyi yhden näyttämisen jälkeen hyvin, vaikka ruudussa odottava palkka vähän häiritsi. Merkiltäkin Tuittu osasi mennä ruutuun vähän haparoivin askelin. Sen jälkeen yksi suora ruutuunmeno, joka hyvin.

Loppuun kaukojen ekoja vaihtoja. Istuminen ensin seisomisen kautta, muuten hyvin. Myös peruuttelua tehtiin, joka sujui jo aika pitkältä matkalta.