Käytiin pitkästä aikaa tuossa koulun kentällä tokoilemassa. Luulla oli aika hienoa.

Aloitettiin seuraamisella, joka oli lievästi yliyrittävää. Keskityin paikkaan ja palkkailin taakse, kun ajatus oli enemmän taakse. Nyt ei kyllä punkenutkaan kovin eteen. Tehtiin ihan lyhyitä suoria pätkiä.

Luoksetuloa. Ensin pari stoppia ja läpi puunkierrolla. Eka stoppi lähelle mua, toinen aikaisemmin. Nämä oli tosi hyviä. Sitten jätin Luun vapaamuotoisesti makaamaan ja otin ensin läpijuoksun ja sitten stopin. Heti teki huonommin, pöh. En palkannut ja otin uudestaan, nyt vähän parempi. Vielä yksi vastaava karkuunjuoksumaisesti.

Ruutua uusilla nauhoilla. Valkoiset ei tietty hirveesti lumesta näkynyt ;) Menin noin puoliväliin lähettämään. Ei löytynyt oikea paikka, ei. Yritystä kyllä oli, luulen, ettei Luu vaan hahmottanut. Kävin auttamassa sen oikeaan paikkaan, ja uudestaan. Nyt meni takaa yli. Pistin pelin hetkeksi seis ja kävin näyttämässä oikean paikan. Sen jälkeen osui. Tehtiin kaksi lähetystä niin, että olin Luun vieressä. Nää oli hyviä.

Noutojuttuja, pari nostoa ja tuonteja. Ekalla kapula jäi vaakasuunnasta jopa vähän "yli". Annoin muistutuskäskyn vielä kapulan lähellä ja hyvin malttoi kiertää taakse! Toinen jäikin helpompaan asentoon, otin sen eteentuloon asti. Tuli hitaasti ja vinoon. Korjasin - ja palkkasin, jonka jälkeen muistin, ettei pitäis palkata korjailuista. Yksi tuonti puunkierrolla ja pari niin, että jätin kapulan Luun eteen. Näissä palautusasennot oli hyviä, mutta vauhti edelleen hidas. Luulen kyllä, että sitä tulee, kun aletaan tehdä näitä taas. Nyt varmaan odottaa vähän vauhtipalkkaa.

Ja lopuksi tunnari. Matkaa viitisen metriä, itse menin kyykkyyn kapuloiden viereen. Luu tuli hyvällä asenteella ja kiersi rauhassa kapuloiden taakse. Ei meinannutkaan härkkiä vääriä. Merkkasi oman, mutta haisteli sitä aika kauan, ei näyttänyt olevan ihan varma. Nosti sitten kuitenkin.