Tänään käytiin Nipsun kanssa juoksentelemassa yksi Kv-kisastartti Eteläpuistossa. Semmoista juoksenteluahan se oli ja hylly tuli. Kakkosesteellä. Kutsuin, jarrutin, ja jäin varmaan liian pitkäksi aikaa rimalle, joten Nipsu teki takaakierron. Hienoa!

Kepeille lähetys ja sivuirtoaminen onnistuivat hyvin. Hypyn 9 (tai jotain) persjätössä olin jopa ajoissa. Muurille mun piti tehdä saksalainen, jota mielikuvaharjoittelin kaikkein eniten. Keskityin vaan siihen, että lähden siitä ajoissa liikkeelle. No, olin myöhässä jo takaakiertoon lähetyksessä ja koko saksalainen jäi tekemättä... Kiljuin vaan ja huidoin Nipsun jotenkin eteenpäin. Puomilla leijeröin vähän enemmänkin hyppyjä kuin oli tarkoitus. No, kontakti oli ok. Suoralta putkelta valui, nyt ei pakkovalssi riittänyt jarruksi. Aalla vedätin reilusti ja Nipsu tuli läpi... En jaksanut korjata.

Näin hienosti meni.

Kalliiksi tulee tämä nollien keräily tällä tahdilla.

Kuvista kiitos Päivi Mäkiselle!

Hei, koiranpuoleinen jalka ja katse edes! :D...mutta sitten ei mennyt ihan niinkuin suunnitelmissa...Jotenkin päädyttiin kuitenkin seuraavalle esteelle:(ps. Piti tietenkin vääntää veistä haavassa ja kellottaa Nipsun rata videolta. Oli pari sekuntia minien voittajaa nopeampi.)