Enää en edes hermostu. Se nyt vaan kuuluu asiaan, ettei kenraalitreenit ennen koetta mene ihan putkeen.

Oltiin tuossa pikkupläntillä. Pohja oli aika huono, jään päällä kerros lunta. Paikoin se oli linttaantunut jäähän kiinni, mutta paikoin luisti. Vähän piti varoa siis.

Ruudulla aloitettiin. Jätti NELJÄ (4!) kertaa merkin vajaaksi! Jokaisella torut (jolloin korjasi...) ja neljännen jälkeen koira hetkeksi makoilemaan kentän reunalle. Seuraavalla meni sitten jo melkein kunnolla, vähän takkuili, mutta hipsutti kuitenkin merkin taakse asti. Sen jälkeen jo normaalisti. Vauhti oli tosin huono, mutta se taisi johtua liukkaudesta. Myös ruudun paikka oli vähän nihkeä. Se loppuun kerran niin, että menin ruudun lähellä. Sillä meni tosi hyvin.

Idari järkällä I-S-M. Tää kokonaisena, hyvin.

Luoksetulosta tehtiin vaan loppuosaa ja eteentuloja läheltä.

Kaukoista I-S-M- ja S-M-alkuja. Eka maahanmeno ei taas voinut onnistua, mutta hinkutuksella ihan hyviä. Istumista lähempää, siinäkin jotain ihan ok toistoja. Ei se tassu pysy, mutta ei tullut eteenpäin.

Ohjatusta molempien puolien palautukset. Vasen ihan ok, oikeakin aika hyvä. Sen verran oli vino, että korjautin ja otin uudestaan pelkän tuonnin kapulan nostopaikalta. Se oli tosi hyvä. Hidasti aika tavalla palautuksissa, mutta en tiedä johtuiko sekin vain liukkaudesta, vai ajatteliko jopa sitä loppuasentoa.

Seuraamista semmoinen lyhyehkö pätkä, jossa kuitenkin kaikkea. Juoksua tosin vaan yksi lyhyt suora, kun oli vähän haastavaa. Tuntui ihan hyvältä. Tää palkatta.

Tunnari, normimäärä, iso rinki. Oma oli n. kello yhdessä. Tosi hyvä, nosti heti oman tarkistamatta loppuja! Tää sivulle asti.