Keskiviikkona vedin valkkuryhmävelvoitetreenini kouluttajille. Oli ihan hauskaa. Ja pääsin siinä mielessä vähällä, että pistin osallistujat suunnittelemaan ekan radan itse ;) Käytiin lenkillä ja hurautettiin suoraan Meirän hallille muutaman minuutin myöhässä.

Oltiin Maijun ja Annukan kanssa kolmistaan.

Luu aloitti ja teki ensin luoksetulon jättöjä. Ekalla jäi platz-asentoon eikä tietenkään häiriköitynyt edes provosoivista häiriköinneistä. Toisella jäi sitten pää ylös. Hieman vilkuili ympärilleen, mutta ei meinannutkaan nousta. Ehkä tämä meni jakeluun. Kolmannella kutsuin ja palkkasin vauhdista. Seuraavasta otin stopin, todella hieno! Pysäytin aika myöhään, yli puolenvälin. Luu liukui niin, että sillä meni tassut matonreunan alle. Siinä sen oli pakko korjata vähän etutassuilla :) Loppuun vielä yksi läpi, ei ennakoinut. Tulee kyllä semmoista sopivan "odottavaa" laukkaa, mikä on kyllä vaan hyvä.

Sitten seuraamista, joka oli aika huonoa. Punki ihan hulluna eteen, jouduin huomauttamaankin. Tein aika pitkään ja lopulta alkoi tarjota vähän parempaa. Luu on nyt tullut ainakin kahdessa treenissä vähän eteen, joten täytyy keskittyä nyt tuohon paikkaan. Hämykäskytyksiä ja lievää häiriköintiä, niistä ei juuri välittänyt. Yhteen Luu-huudahdukseen reagoi.

Tunnari. Nyt sitten kokeilin sitä, että olen ihan kapuloiden vieressä kyykyssä ja puutun väärien nosteluun. Ekalla Luu nosti yhtä väärää, ärähdyksestä hämmentyi hetkeksi, mutta jatkoi työskentelyä ja nosti oman. Oli sen kanssa vähän epävarman näköinen, mutta kun nousin ja pakitin vähän, lähti tuomaan. Toisella puutuin kahteen otteeseen. Ekan jälkeen jatkoi työskentelyä omatoimisesti, tokasta meni maihin "murjottamaan". Oli just sen näköinen, että filmaa, miten häntä hakataan kotona ja kaikkea. Ehkä ei ihan ymmärtänyt, mistä huomautus tuli. Odotin hetken ja annoin sitten uuden käskyn. Jatkoi heti työskentelyä, siististi, ja toi oman. Luulen, että tämä voisi toimiakin, jatketaan kokeilua.

Lopuksi tehtiin pikaisesti muutamaa pikkujuttua. Näihin meni ehkä viisi minuuttia.

Yksi kapulannosto. Kapula ihan vaakatasossa, mutta oikealla. Välimatkakin vähän enemmän. Hyvin!

Hyppynoudon paluuta, kapula Luun edessä. Eka suht suorasta, toinen vähän vinosta. Hyvin!

Luoksetulon loppua maasta. Muistaakseni läpi, eteen ja läpi. Eteentulo oli oikein nätti.

Ruutua. Kävin näyttämässä ja jäin ruudun lähelle. Ensin muutaman metrin päähän reunanauhasta. Luu jäi eteen. Odotin hetken ja meinasin alkaa torua, niin korjasi oikeaan paikkaan. Tästä nami. Toisella jäin vähän lähemmäksi ruutua, se tosi hyvin.

Tuittu kerkesi noutaa tunnarikapulaa. Aika hienosti, ilman alahampaita! :D