Osallistuttiin kesän Tending-leirille perjantaina 19.7. ihan vaan päiväseltään. Hyvin sai siihenkin mahdutettua molemmille kaksi treeniä ja uimareissun päälle :)

Aamulla Syy pääsi Christan tokotsekkiin. Tehtiin muutama liike kokonaisuutena ja aika normaalisti meni. Ruudussa oli ensin ihan pihalla, mutta korjaaminen ei mennyt tunteisiin. Seuraamisessa vaan jotain pientä ja hypyssä ei ensin pystynyt odottamaan. Vielä oli kaikenlaista, mutta kokonaisuudessaan se on jo parempi ja selviää tilanteiden yli. Kaukoja vähän katsottiin erikseenkin, mutta ei niissä kai mitään erikoista. Pitää vaan vähitellen rakentaa sitä kokonaisuutta. Pidosta Christa oli edelleen eniten huolissaan (:D), mutta siihen keksittiin vielä yksi oljenkorsi: vino ote! Tää saattaa todella toimia, jos/kun saan opetettua sen yhtä onnistuneesti kuin tunnarin etuhammasotteen. Nyt teki jo alkuharjoituksia ihan intsinä.

Treenin lopussa, kun vielä juteltiin, Syyllä tuli sietokyky täyteen kaikesta kuormituksesta (paarmat taisivat olla viimeinen pisara) ja se lähti huutaen juoksemaan kenttää ympäri. Teki useamman iiiison lenkin tienkin kautta ennen kuin rauhoittui sen verran, että pystyi kuuntelemaan luoksetulokutsua... Jos se treenissä näyttikin melkein normaalilta koiralta, niin piti vähän kompensoida mielikuvaa! :D

Iltapäivällä jäljestettiin. Meidän ryhmä kutistui kahteen naiseen ja neljään koiraan, mutta ihan hyvät treenit saatiin Tesun kanssa. Syyllä testasin nyt keppejä vieraan tallomalla jäljenpätkällä. Ensin muistuteltiin pelkkiä keppejä. Syy oli tässäkin vähän pihalla, mutta bongasi kyllä kepit, kun hollille osui. Jäljellä se muisti paremmin, mitä on tekemässä ja jäljesti ihan jotenkuten. Osaan kepeistäkin reagoi, joten olihan tämä joku alku. Vikasta meni ohi ja yritettiin auttaa se sille, mutta sitten tuli myös paarmoja ja treeni loppui vähän ikävästi.

Luu veteli jonkun ehkä puolikilsaisen jäljen jollain ylimääräisillä kiemuroilla. Alusta jäi pari keppiä nostamatta, mutta loput malttoi jo nostaa. Hienoo oli, ja se kai on pääasia :)

Tehokkaan jäljestelyn jälkeen meillä oli ihan reipas odottelu ennen illan kehätreenejä. Ehdittiin siis viedä Hannan kanssa koirat uimaan. Hyvin virkisti omiakin jalkoja, kun kahlaili rantavedessä.

Luu pääsi sitten vielä tokoilemaan kehätreeneissä. Tehtiin kaikki liikkeet suunnilleen kisamaisesti. Vähän piti kyllä korjailla kaikenlaista. Ekassa kehässä zeta ja tunnari. Zetassa saatiin esiin kunnon kisaseuruu ja sain Luun vähän paremmaksi. Sitten diagonaaliruutu ja ohjattu. Eteenmenoa ei saatu hyväksi, meni koko ajan vasempaan. Ruutu ok. Kolmannessa kaukot ja kiertonouto. Kaukoissa oli jähmeä, mutta teki kaikki. Vielä vikassa kehässä luoksetulo ja seuraaminen. Aika nihkeä mielentila läpi koko setin ja tuntui, että en saanut sitä ihan rehellisesti paremmaksikaan :p

Saman vuorokauden puolella sentään päästiin kotiin ja siellä oli väsynyttä porukkaa. Luu nyt varmaan olisi jaksanut tehdä vielä jotain, mutta me muut :D