Maanantaina paluu arkeen. Ja agilityyn :D Nappasin paikan Markon treeneihin demarille ja käytiin Syyn kanssa siis pitkästä aikaa ihan koulutuksessa! Olikin kivaa! Valkkasin radoista helpomman, jossa oli vauhtia, irtoamista ja muutama takaakierto.

Syy oli ihan pätevä. Alun putki-putki oli yllättävän vaikea, mutta hyvin sekin alkoi sujua. Muuten irtoamiset sujuivat hienosti ja Syy myös jäi mm. päällejuoksuun ja pyöritykseen tosi kivasti. Saatiin tehtyä jopa ihan aksalta tuntuvaa pidempää pätkää :D Hyviä kotiläksyjä ja mielentilahuomioitakin saatiin. Tämmöiset on parasta antia sellaiselta koutsilta, joka ei tunne koiraa niin hyvin ja tiedä sen historiaa ja "vanhoja ongelmia", vaan tekee huomiot juuri siitä tilanteesta. Kokeiltiin vähän häiriötreeniä rimoille, sitä pitäisi muistaa tehdä kans joskus.

Tiistaina Syylle olisi tullut kolmas kunnon aksapäivä putkeen, joten se joutui huilitauolle ja Luu pääsi tuuraamaan valkkutreeneihin. Ei ollut ihan Luun teema näissä treeneissä, kun yritettiin tehdä Hannan kuuntelu- ja erottelutreenejä :D Treenit voisi tiivistää niin, että Luu meni minne se halusi ja ohjaajan keinoksi jäi yrittää muokata ohjaus sellaiseksi, että Luu sattuisi haluamaan samaa :D Esim. vaikea keppikulma onnistui lopulta niin, että vekkasin jo edellisen esteen takaa ja käskytin kaukaa. Hallinnalla ja ohjaamalla ei vaan onnistunut mitenkään. 9-vuotiaalle noiden opettamisessa ei enää olekaan oikein mieltä, mutta Syyn kanssa näitä pitäisi päästä myös testaamaan.

Ei automaattista vaihtoehtoista tekstiä saatavilla.

Luulla oli hienoo, kun sai menn... tai siis meni niin monta kertaa putkeen! :D

Kuvan mahdollinen sisältö: ihmiset urheilevat, koira, nurmikko ja ulkoilma