Käytiin tänään Tallilla treenaamassa muutamaa Luun murheenkryyniä: päällejuoksuja ja ylösnousukontakteja. KAIKKI harjoitukset onnistuivat aika kivasti! Vau!

Ensin aan laatikkoa. Muutama toisto laatikkoa lattialla. Putken kautta tehtynä kierrokset nousi taas nanosekunnissa kaakkoon, mutta saatiin me niitä laatikon läpi juoksujakin...

Sitten aalle. Tehtiin kaikkiaan joku vajaa kymmenen toistoa. Aan meneminen näyttää niin hurjalta, etten uskalla hirveitä sulkeisia pitää... Ensin muutama ilman vauhtia, lähetin ja olin kutsumassa. Sitten esteitä alle ja samalla putki-kontaktierottelua. Pisin "rata" oli hyppy-putki-hyppy-putki-hyppy-aa. Kaikki meni ihan täydellisesti. Ylösmenot tosi hyviä, samoin alastulot. Meni putkeen silloin kuin piti ja aalle silloin kuin piti. Kääntyi hypylläkin hienosti, eikä tiputtanut rimaa. Ei yhtään mitään korjattavaa, uskomatonta!

Sitten niitä takaakierto-päällejuoksuja. Ensin samaan suuntaan kuin perjantaina. Tuntui heti paremmalta, mutta ei sentään onnistunut kolmella hypyllä. Uutena ongelmana tuli, että en saanut Luuta seuraavien hyppyjen taakse. En oikein keksinyt, mistä se johtui. Ehkä olin vaan myöhässä. Tai sitten liian kaukana hypyistä. Kokeilin sitten oikealta vasemmalle, ja se oli yllättäen helpompi. Muutamalla yrityksellä saatiin mentyä ne kolme hyppyä, kahteen kertaan jopa! Rimatkin pysyi. Olipa huikea tunne :) Ja kun ajoitus oli kohdillaan, ei se edes tuntunut kiireiseltä. Uudestaan vielä vasemmalta oikealle ja hetken hinkkaamisen jälkeen sekin onnistui lopulta yhden kerran. Jonain päivänä me vielä tehdään nää viidellä hypyllä!

Kolmantena juttuna tehtiin puomin ylösnousua jyrkistä kulmista. Päätin ottaa näihin avuksi pituuden kulmakepin. Ensin tehtiin pelkällä laatikolla. Lähettelin molemmista suunnista ja koko ajan kulmaa jyrkentäen. Parin erheen jälkeen Luu selvästi hoksasi, että keppi pitää kiertää ja jyrkimmätkin sujuivat hyvin. Sitten samaa puomilla. Yritti ensin mennä sivusta, mutta kun keksi, mitä haluan, teki tosi kiltisti ja hienosti keskittyen :) Tein vielä ilman omaa liikettäni lähettäen. Kun jyrkensin kulmaa reilusti yli 90 asteen, alkoikin mennä kontaktille väärästä suunnasta 2on 2offiin. Ei oikein tajunnut ;)

Ensin oltiin tehty vasemmalle kääntyen, ja kun vaihdettiin toiseen suuntaan, Luu oli ihan reppana. Se ilmeisesti kuvitteli, että keppi pitää kiertää oikealta ja koukkasi kontaktille sivusta, vaikka lähetin ihan suoraan... Piti sitten auttaa ihan kunnolla, että raasu tajusi. Sen jälkeen onnistui kulmatkin n. 90 asteeseen asti.

Tuittukin höntsäili lähinnä yksittäisiä esteitä. Tein sen kanssa myös niitä päällejuoksuja. Se oli kyllä ihan naurettavan helppoa :D