Eilen agilityt. Luu pääsi vuorostaan ja pääsee varmaan koko loppukuun. Sille on varattu sterilointiaika joulukuulle, joten saa treenata nyt ja Nipsu sitten, kun Luu pitää pakollista taukoa.

Soile veti treenit, rata oli ilmeisesti Pekan käsialaa. Ihan kiva olikin, ei liian vaikea, mutta mukavasti treenattavaa.

Alussa hiottiin kakkosen takaakierron ajoitusta. Hyvin Luu sinne lähti kauempaakin, pitäisi vaan uskaltaa luottaa! Ja näin ehdin valssista jopa hyväntuntuisesti alta pois. Keppien jälkeisessä kuviossa tehtiin muuri pidemmän kautta kierrättäen. Ei edes kokeiltu sitä toista (jossa olisi pitänyt kääntyä muurilla tiukasti ja korjata linja hypylle), mutta silti näki, että tämä oli ehdottomasti Luulle sopivampi. Eikä tiputtanut palikoitakaan kertaakaan, vaikka muuri mentiin päin seinää ja itse lähdin vastakkaiseen suuntaan :)

Puomilla piti jäädä taakse tai taakse ja sivuun, jatkosta riippuen. Tein ensin etupalkalla, jolla meni tosi hyvin. Mutta ilman alkoi heti tökkiä, äh :( Jatkoon piti tehdä vaihtoehto, jossa leikkaan putken jälkeisellä hypyllä, toiselta puolen en vaan ehtinyt. Leikkaus toimi kyllä! Oisko Luulla alkaneet nää putkesta irtoamiset vähän parantua...?

Toisellakin kierroksella jatkettiin sitten hyppykuvion ja kepeillemenon parissa. Ensin kierrätin molemmat vierekkäiset hypyt siivekkeen ympäri, mutta Soilestakin näytti siltä, että Luulla alkoi mennä hermo... Se ei malttanut oikein yhtään koota enää siihen toiseen pyöritykseen, vaan teki ihan hulluna leiskautuksia. Ja huusi. Tein sen sitten pidemmän kautta pakkovalssilla. Oli parempi, mutta tässä taas piti säätää linjausta seuraavalle hypylle, ettei tullut ohi. Ja sitten taas meinasin olla myöhässä sitä seuraalta :D Kerran saatiin koko neljän hypyn setti onnistumaan niin, että rimatkin pysyi, mutta olipa hankalaa.

Putkesta mentiin jyrkähköön keppien ulkokulmaan ja putken edessä oli hämyhyppy. Tämä saatiin onnistumaan lähetyksellä niin, että jäin taakse keppien viereen. Pelottavaa se kyllä oli, sillä Luu oli joka kerta menossa hypylle, mutta sitten mun käskytyksestä vaihtoi pokalla suuntaa kepeille.