Alle kymmenen pakkasta! Normaalisti ilta olisi mennyt kouluttaessa, mutta koska ryhmästä olivat kaikki yhtä lukuunottamatta estyneitä, päätin perua treenit. Osa säästyneestä ajasta käytettiin Luun kanssa pelailuun tuolla koulun pihalla. Olipa kaverilla vähän vauhtia...

Ensin kierrätystä leluavulla. Pystyin jättämään lelun Luun kanssa yhdessä ja houkuttelemaan sen kauemmas, edistystä siis :) Luu muisti lelun olemassaolon vähän vaihtelevalla menestyksellä (mulla oli toinen kädessä, mikä sotki ajatuksia), mutta saatiin muutama hyväkin toisto.

Seuraavaksi parit vauhtinoudot. Ensimmäisellä otti taas laipasta kiinni, mutta korjasi myöhemmin. Vaihtoi leluun ihan kohtuuhyvin, välilllä parin kunniakierroksen jälkeen, mutta kuitenkin. Ote oli muuten hyvä, mutta kerran Luu intoutui vähän murisemaan ja tapporavistelemaan kapulaa... Ei kuitenkaan purrut :D Viimeisen tein niin, että pidin Luusta kiinni, heitin, ja päästin vasta sitten perään. Tähän asti olen heitellyt ihan vaan vauhdista, mutta hyvin meni noinkin.

Viimeisenä riekkujuttuna merkkiä lelulla. Jätettiin lelu yhdessä kuten kierroissakin. Ja sama homma: ei aina muistanut lelua, kun oltiin siirrytty lähetyspaikkaan. Muutama ihan hyvin.

En ollut muistanut ottaa naksua mukaan, mutta namijuttuina tehtiin silti vähän seuraamista, sivulletuloja ja eteentuloja. Seuraamisesta en kyllä osaa sanoa oikein mitään, mutta tungin namia naamariin, kun tuntui ja näytti sivusilmällä hyvältä. Tehtiin myös muutamia paikallaan kääntymisiä ja yhtä askelta oikealle. Nämä ovat ok namikäden kanssa, muuten pomppii vähän miten sattuu.

Sivulletuloja ja eteentuloja tehtiin sekaisin, sekä eteentuloja asteittain kääntyen. Näissäkin tarvii namikäden avuksi, vaikka joku ajatus on jo käskysanoistakin. Sivulta eteentuloissa meinasi jäädä vähän vinoon (sisällä on tehnyt paremmin) ja sivulletulon ainakin kuvittelen Luun tekevän vähän turhan "hivuttamalla" (?)

Leluina meillä oli semmoiset uudet narupallot, jotka löysin halvalla Jyskistä (!). Niissä on naru semmoista paksua punottua köyttä ja taisi tuntua vaihtuviin hampaisiin vähän liian rankalta... Otteet olivat siis kovin löysiä. Kivaa Luulla silti oli :) Ja mullakin, hauska pieni treenituokio piristi kummasti tätä ikuiselta tuntuvaa talvea :)