Eilen väännettiin Pekan treeneissä erilaisia "erikoisohjauksia". Termeistä oli ehkä lievää erimielisyyttä, mutta tehtiin "Pekan twistiä", jaakotusta, pakkovalssi/niisto-jaakotusta (...?) ja jotain, joka oli ehkä sylivekkijaakotus. (Otapa Lea nyt näistä mallia :D)

Twistissä meinasin seota jalkoihini, kun en saanut askelia rytmittymään, mutta muuten meni ihan hyvin. Jaakotus sujui superisti. Hypyn vieressä oli putkensuu niin lähellä, että Nipsu mahtui juuri tulemaan sen ja hypyn välistä. Ja tuli joka kerta.

Pakkovalssijaakotuksen tein niin, että olin jo hypyn takana ottamassa vastaan. Tämä sujui ensimmäisellä kerralla ihan hyvin, mutta kun sitten lähdin vähän aikaisemmin liikkumaan, Nipsu ei totellutkaan kättä, vaan hyppäsi hypyn suoraan. Muistuteltiin kerran pienemmällä vauhdilla, ja sen jälkeen sujui hienosti. Tätä käden kunnioittamista pitää kyllä Nipsun kanssa vahvistaa.

Sylivekkijaakotus oli omalle motoriikalleni aika haastavaa (oikea jalka edellä, niiaus ja kaikki...), mutta sekin toimi onnistuessaan ihan hyvin.

Väliajoilla Nipsu teki kontakteja. Keinua mentiin muutama kerta pelkiltään. Keinulle pitää kyllä tehdä jotain, himmailee liian aikaisin. Aalla tehtiin kontakti-putki-erottelua, joka sujui ihan kivasti.