Eilen päästiin Nipsun kanssa vierailemaan tiistain valmennusryhmän treeneihin, jotka ovat toistaiseksi maanantaisin Meirän hallilla. Jätin Tuitun siksi aikaa viettämään hermo (ja todennäköisesti herkku) -lomaa mummulaan, mutta Luu pääsi tietenkin mukaan taas tutustumaan uuteen paikkaan. Se touhuili reippaasti, kun rakennettiin rataa, repi vähän lelua ja kaveerasi heti Spotin kanssa (roturasisti pienestä pitäen!). Kun aloitettiin treenit, laitoin sen häkkiin radan reunalle. Pari kertaa se yritti purra itsensä ulos, mutta meni sitten nukkumaan ja veti unta palloon koko lopputreenien ajan. Luu on jännännyt haukkuvia koiria, mutta nyt nekään eivät häirinneet pikkukoiran unia.

Treeneissä oli teemana rääkki. Joka kierroksella oli uusi rata, josta sai valita haluamansa pituisen pätkän, jota yrittää. Virheestä joutui ulos ja onnistumisesta sai suklaata :) Nipsun kanssa ei voitu yrittääkään kuin muutaman esteen pätkiä, kun ei voida vielä mennä keppejä ja kontakteja. Kokeilin kyllä aluksi pelkkiä keppejä, josko olisin voinut ottaa ne radallakin, mutta Nipsulla ei riittänyt keskittymiskyky alkuunkaan, joten unohdin koko jutun.

Ensimmäiseltä pätkältä yritettiin alkua, jossa oli vaan neljä hyppyä. Päästiin yksi, kun Nipsu shelttiohitti kakkosen :D Eli se siitä sitten. Korjauksella ok. Toisella radalla valitsin kolme erillistä pätkää, joita voitiin yrittää. Alussa oli kaksi hyppyä ja putki, joka sentään onnistui kerrasta. Toisella pätkällä kompastuttiin taas kakkosesteelle, jossa olin tuhottoman myöhässä. Uusinnalla tämäkin kohta ok. Viimeisellä radalla yritettiin lopun kuuden esteen pätkää. Se sentään meni sitten kerrasta ihan hyvin.

Ehdittiin tehdä myös pari kertaa puomia. Hihna oli löysällä, mutta Nipsu stoppasi oikeaan kohtaan. Ensimmäinen oli vähän hidas, toinen ihan ok. Ei kyllä tule semmoisella raivolla, kun haluaisin. Täytyy vähän katsella ja tuumailla. Loppuun otettiin keppejä uudestaan. Nyt Nipsu oli paremmalla asenteella. Kerran hihnassa ja sitten molemmat puolet vapaana. Jälkimmäisellä kehuin aavistuksen liian aikaisin ja Nipsu oikaisi lopun. Uusinnalla sitten loppuun asti.