Varsin aksa(/lepo)painoitteinen viikko. Keskiviikon eskarissa tehtiin Einarin kivaa ja haastavaa rataa. Muutama hyvä pätkä saatiin, mutta aika paljon jäi kotiläksyjä! Osa takaakierroista oli taas kamalia ja rimoja lensi. Kepeiltä en saanut Syytä kääntymään kuin vastakäännökseltä. Näitä ei olla oikeastaan edes treenattu, eli joskus vois. Ja huomattiin myös, että meidän muka hyvin toimiva käännöskäsky ei sitten toiminutkaan ihan niin hyvin, pitäis sitäkin vaan vahvistella. Mutta paperilla vaikeimmalta näyttänyt kohta meni helposti! :D

Torstainakin treenattiin Einarin rataa, kun tein viime viikolla väliin jäänyttä ulkokenttätreeniä.

vko20_Ensku.jpg

Tehtiin erikseen keinulle jäämistä (persjättö kolmosen jälkeen) ja puomilta inniä kasille. Keinulle Syy jäi tosi kiltisti. Puomin jatko saatiin hyväksi, mutta osumat jäi kyllä tosi ylös, kun tehtiin koko puomia. Sitten tehtiin ratatreeninä 8-20 ja se menikin kerrasta purkkiin. Vähän vielä paranneltiin putkesta 11 käännöstä, mutta siinä oli se treeni.

Lauantaina taas kisailtiin, nyt Nokialla.

Npkh2205.jpg

Ei ollut ihan helpot radat ja Syy oli tänäänkin vähän jäkittävä, mutta tulokset taisteltiin taas. Ekalla radalla taisi jopa osua puomin ja teki Syylle vaikean keppikulman oikein hyvin! Kasista tippui rima ja hypyltä 17 säädettiin pari kieltoa, kun ei vaan lähtenyt poikkariin.

Toisella radalla päästiin jo tosi pitkälle! Keppikulma oli musta aika hankala 2-luokan radalle, muurin takaa kepit ei edes näkynyt. Tiesin, että Syyn kanssa ainut tsäänssi on vaan saada se valumaan tarpeeksi pitkälle - ja hieno suunnitelmani jopa onnistui! :D Sain tehtyä persjätönkin keppien loppuun, vaikka olin alussa säätämässä. Mutta sitten puomiin homma lösähti, siitä ruma loikka ja kielto seuraavalta hypyltä.

Näihin tuloksiin 10+ liittyy meillä kyllä paljon hyvääkin. Syyllä menee kuppi nurin ja pasmat ihan sekaisin todella helposti, joten on pelkkää plussaa, jos virheiden jälkeen saadaan pidettyä paketti sen verran kasassa, että päästään yhdessä maaliin. Keräillään tässä niitä pieniä palasia, joista ehkä vielä joskus rakentuu jotain :)

Sunnuntaina lupauduttiin tuuraajiksi TamSKin valokuvauskurssin rally-toko -malleiksi. Treenattiin ennen "keikkaa" puolisen tuntia tokoa ja rallya, että saatiin vähän kierroksia alas. Kuvauksissa ekana tehtävänä oli merkki, joka vähän nosti tunteita, mutta siitä kun päästiin yli, niin Syy oli oikein kivassa mielentilassa! Ja hyvä treeni saatiin tässä ohessa, kun tehtiin samoja temppuja aina monta toistoa. Tarpeellisia ne toistot olivatkin ainakin oikealla pyörähdyksessä ja jalkojen välistä puolenvaihdossa. Lopuksi alkoi mennä jo ekasta käskystä :D