Maanantaina 12.6. oltiin Katrin kanssa treenien sijasta kouluttamassa kakkosvalkkua. Vettä tuli tauotta, ihanaa.

Tiistaina Syyllä alkoi agility! Otin sille puolikkaan paikan Kaisan ryhmään, että saadaan jotain järkeä tähän höntsäilyyn. Tällä kertaa oltiin sisällä ja tehtiin pätkiä valmiina olleesta radasta.

Ekassa pätkässä oli niistopersjättö, johon jäi tosi hyvin. Tää oli se helpompi puoli. Siitä jatkettiin puomin alle putkeen, jonka jälkeen piti irrota hypylle, ohjaaja siis leijeröi puomin. Tämä oli aluksi vaikea ja piti palkata muutaman kerran. Toisessa pätkässä kokeiltiin persjättöä yhteen kohtaan, mutta oli linjoiltaan vähän vaikea. Kokeiltiin siihen myös viskihköä, mutta sekin oli vähän vaikea :D Viimeisellä pätkällä oli sitten jotain ihan peruspyöritystä, jonka Syy osasi, ja se saatiinkin sujumaan ihan kivasti. Ihan hyviä pätkiä sen kanssa pystyy jo juoksemaan, mutta ohjausvalikoima on toki vielä hyvin rajallinen.

Keskiviikkona Luu pääsi taas aksaamaan, mutta vasta ekaa kertaa ulkokentälle! Kelloteltiin yhtä kisapätkää eri tavoilla. Ei tullut merkittäviä eroja, mutta koiran linja pysyikin periaatteessa samana kaikissa. Yllättäen yksi leikkaus, jota en tod. olisi valinnut, oli sujuvin. Ja kaikki saatiin onnistumaan!

Toisena treeninä tehtiin pujottelutreeniä. Näissä jyrkässä leikkauksessa tuli virheitä, kun en vaan malttanut odottaa tarpeeksi pitkään. Jyrkät persjätöt keppien päässä Luu kesti hyvin.

Ennen Luun aksoja tokoiltiin Syyn kanssa. Tehtiin ensin tekniikkatreeninä pitoa, jääviä, kaukoja ja sivulletuloja ja sitten kokonaisuussetti. Siinä kehäänmeno ja luoksetulo, kaukot, maahanmeno peruuttaen ja seuraamista, josta palkka. Ei muistaakseni mennyt erityisen hyvin :D Lopuksi piti tehdä vielä paikallamakuuta, mutta Syytä alkoi oksettaa. Oisko sillä sitten ollut jo vähän huono olokin...