Eilen oli Luun synttäreiden lisäksi valkkuryhmän maanantaitokot. Tajusin, että kahden viikon päästä pitäisi mennä kokeeseen (ei onneksi mihinkään tärkeään, vaan lähinnä tsekkaukseen), joten pitäisi ehkä alkaa laittaa pakettia kasaan ja tehdä välillä kokonaisuuksia. Vähän hirvittää noi palautukset, ne on jääneet nopean alun jälkeen jumittamaan sijoilleen.

Ensin tehtiin idari palkatta. Järkkä taisi olla M-I-S. Seuraamisessa jotain, asennot vissiin ok.

Palkka sitten ohjatun aloitukseen siirtymästä. Ohjatta palkatta. Vasen. Tuli varmasti sivulle ja ihan suht suoraankin.

Tunnari. Oli rinki. Taas lähti haistelemaan mistä sattuu, mikähän tän nyt on hajottanut. Ehkä palautukset...? Annoin suosiolla si-käskyn palautuksessa, olisi varmaan tullut eteen.

Luoksetulo kokonaisena, palkatta. Seisominen näytti edestä aika kivalta, maahanmenossa ehkä vähän asetteli. Sivulle muistaakseni ihan ok.

Hyppynouto, palkka kontaktista heiton jälkeen ja hetsauksella hakemaan. Näin nosti ihan ok ja toi sivulle. Tehtiin pari kertaa vielä lisää. Toisella kalisutti, kolmannella taas ilman hetsausta nosti paremmin. Tuurista kiinni kai sitten :D Sivulletulotkin meni huonommiksi. Mutta tuli sentään sivulle, tätähän viimeksi väännettiin.

Kaukoja ehdittiin vielä tehdä muutamat, Maiju piti jaloista.

Paikallaoloista ensin makuu ja sitten istuminen, molemmat vajaita. Ihan ok nämä.

Tein itsekseni vielä ruutua, kun ajattelin, että pakko kai sitä on. Ei meidän kosketusalustakaan ehdi valmistua sellaiseksi, että siitä olisi apua tähän ennen kokeita. Virhe! Meni väännöksi ja menetin hermot. Ruudun ja seinän välissä oli ehkä metri tilaa ja Luu tunki aina sinne. Oli siis kokonaan takaa ulkoa, ei vaan pakitellut jalkoja nauhalle. Teki kyllä sitäkin. Tein ihan ekaksi kutsuruudun ja näyttöjä, mutta ei niillä ollut mitään merkitystä. Sitten kävin aina siirtämässä sen oikeaan paikkaan, ei mitään merkitystä. Lopulta pääsin palkkaamaan jonkun lyhyemmältä matkalta, kun ensin pysäytin kerran matkalla ruutuun. Ehkä mä en nyt vain treenaa tätä :D