Siinä se kevät nyt sitten meni. Tänään on taivaalta satanut jotain valkoista pas.. asiaa. No, meidän sunnuntainakin käyttämämme kenttä oli kuitenkin ihan sula ja hyvässä kunnossa! Vaatetta niskaan vaan ja menoksi.

Seuraamista ja yllätys, yllätys, vasemmalle käännöksiä. Alkuun jähmeili, mutta alkoi sitten työstää vähän paremmin. Tää on kyllä niin ärsyttävä ongelma, koska se on kiinni asenteesta eikä tekniikasta.

Kaukojen istu-seisoa ja seiso-istua. Seisomisia tein täydestäkin matkasta. Välillä jättää oikean tassun taakse, mutta pääsääntöisesti ok. Istumisista ei tullut oikein mitään. Muutaman yksittäisen teki ok, mutta muuten yritti taas ihan liikaa. Yritin saada malttia myös hämykäskyillä, koska nythän tekee jo, ennen kuin kunnolla edes kuuntelee käskyä. Istui tomerana mm. "sipuli"-käskyllä.

Jääviä sekaisin namipalkalla. Maahanmenoissa ei mitään ja istumisetkin teki hyvän tuntuisesti. Seisomisista istui kaksi kertaa :(

Merkkiä ja ruutua. Ensin paikankorjauksia ruudussa. Taas oli homma hanskassa ja hanskat hukassa, kun tehtiin pitkästä aikaa. Talutin ruudun takaa ruutuun sata kertaa, sitten alkoi onnistua joka suunnasta. Sitten samaa hommaa merkillä. Nää tekee hyvin ja hyvällä asenteella. Ainoastaan merkin edestä tuotti ongelmia, kun ei ensin yhtään katsonut, mihin on menossa, vaan pakitteli päin merkkiä.

Yksi ruutunmeno merkiltä niin, että vein merkille. Oli juuri ja juuri riittävän takana, tykkäisin kyllä että menisi syvemmälle. Lopuksi pelkkää merkille lähetystä. Aluksi (kun oli juuri saanut mennä ruutuun) jäi aavistuksen vajaaksi, mutta sitten alkoi sujua ja teki oikein hyviä. Meni merkille banaanilla, mutta sekin suoristui vähän toistojen myötä. Sivulla tarjosi jo kivasti katsekontaktia ja oli rennompi :)

P.s. Oisko 2,5-vuotiaalta koiralta kohtuullista vaatia, että ei tikkaa käsiä lumipalloleikeissä? Ei ainakaan toista kertaa heti perään, kun ensimmäisestä "vahingosta" on annettu erittäin tiukkaa palautetta? Kyselee nimim. "Sormet verillä"