Maanantaina oli tokovalkun kauden viimeiset treenit. Päättäjäisethän toki pidettiin jo melkein kuukautta aikaisemmin ;) Suurelta osin samalla porukalla jatketaan talvella uudessa hallissa, mutta pari uuttakin treenikaveria saadaan.

Oltiin Multisillassa ja tehtiin kahdella kolmen hengen porukalla.

Luun kanssa kaukoja liikkuroituna, enemmän ja vähemmän kisamaisesti. Ei ollut nyt kovin jähmeä, mutta väisti kohtuu lähellä olevaa liikkuria ja kääntyi vinoon. Pientä elämistä myös takatassuissa, mutta saatiin hyviäkin vaihtoja.

Zetassa m-i-s. Maahanmenon uusin, kun teki huonon. Joku hämykäsky mukaanotossa (siirsi toista etujalkaa ennen kuin tajusi) ja kulmissa ylimääräistä. Istuminen oli tosi hyvä ja seuraamisessakin aika kiva asenne.

Ohjatussa nostot kiinnipidetyillä kapuloilla. Vähän rumasti kahmaisi molemmat, mutta periaatteessa oikeansuuntaisesti. Koitettiin vasen sen jälkeen ilman apuja. Kaarrotti, mutta ei ehkä maailman eniten. Merkit oli kivoja, meni tosi suoraan.

Seuraamista pitkästä aikaa liikkuroituna, vaikeaa taas itselle! Korjasin huonouksia. Jossain meinasi keulia eteen ja peruutuksessa aukesi. Samoin mokasi ekan juoksupysähdyksen.

Tunnarissa meni ensin tosi huonolla asenteella ja työskenteli hätäisesti. Nosti jonkun ja liikkuri puisteli päätään. Pysäytin ja toruin koiran, jonka jälkeen tajuttiin, että se olikin oikea :D Onneksi oli juuri Luu, jolle tämmöinen vahinko sattui. Niin kuin totesinkin, niin Luun kanssa taitaa olla pienempi paha torua oikeasta kuin kehua väärästä ;) Uusinnalla työskenteli paljon huolellisemmin, mutta käytti vielä yhtä väärää suussa ennen oman tuomista. Tehtiin vielä kolmas, se oli oikein hyvä.

Paikallaoloissa keskityttiin edelleen maahanmenoihin ja luoksetuloihin. Maahanmenoissa jumitteli taas, äh. Luokse tulee ihan hyvin. Ei toki miljoonaa, mutta ehkä se ei nyt ole prioriteetti.

Itseksemme vielä juoksujuttuja. Ihan jäätävää juoksuttamista näiden uusien liikkeiden treenaaminen :/

Merkitöntä ensin ilman ruutua ja merkkihäiriöillä. Ensin ihan vaan lelulle, sitten samaan paikkaan ilman lelua. Flänkkää aika järjestäen vasempaan. Merkit eivät nähdäkseni vetäneet, vaan ihan tavan vuoksi. Sitten vielä ruudun "merkillä" ilman häiriöitä. Tässä ennakoi jonkun verran, mutta pystyy korjaamaan. Taisi vähän yrittää myös ruutua kohti. Sitä ei olekaan vielä tehnyt.

Luoksetulosta muutama liikkeellelähtö vauhtipalkalla. Alusta, stopista ja maasta.

Kiertohässäkässä molempien puolien nostot koira jonnekin tolpan ja kapuloiden väliin jätettynä. Tuli molemmat ykkösellä hypyn kautta, wuhuu! Pieni valonpilkahdus siitä, että se voi olla mahdollista. Lisäksi pari pelkkää kiertoa. Kai tuolle kaarrotukselle on oikeasti pakko tehdä jotain :p

Sitten alkoikin tulla pimeä.