Ma 11.1. melkein perinteiset maanantaitreenit, mutta tällä kertaa vasta koulutusten jälkeen ja pelkkiä sileitä lajeja. Alkuun molemmille jumppien taipumistreeniä. Syystä tää oli jo ihan aksaa, kun oli kaksi siivekettä... Sitten Luu teki rallyjuttujaan ja Syy tokoa.

Ti 12.1. tehtiin rallyssa ratatreeniä. Tein suorilta kisamaisesti ja sain todeta, että näitä treenejä todellakin tarvitaan. Oltiin tosi huonoja ja tehtiin Luun kanssa molemmat virheitä. Kaikki kohdat saatiin kyllä sitten korjailtua treenissä. Askel vasemmalle jäi erityisesti treenilistalle noista oikealla tehtävistä jutuista.

Ke 13.1. radalla oli Iwona Golabin treeni, jota toki eskarissakin hyödynnettiin, vaikka se aika haastava olikin. Meillä oli onneksi tällä kertaa hyvin aikaa parin poissaolon takia, joten ehdittiin treenata rauhassa. Odotuksiin nähden Syyn kanssa meni hyvin ja saatiin useampi pätkä onnistumaan. Alku sujui jopa ykkösellä kahdella eri tavalla. Yhtä putkesta kääntymistä ja hypylle irtoamista piti Syylle vähän vahvistaa, muut kohdat korjaantuivat ohjauksen säätämisellä. Syy oli väleissä tosi kuumana, mutta rataa tehdessä suoritti tosi kuuliaisesti. Vaikkei se tavallaan kovin irtoava olekaan, niin sillekin tuntuu sopivan, kun saa mennä itsenäisesti.

Pätkät

To 13.1. Luu kävi hammaskiven putsauksessa. Yllättävän hyvässä kunnossa sen hampaat kyllä ovat kaikesta käytöstä huolimatta, pientä kulumaa, mutta ei mitään harmeja. Ja taisi olla toinen kerta ikinä, kun hammaskiveä putsattiin. Luun lepäillessä käytiin poikkeuksellisesti Syyn kanssa lenkillä ihan kaksin.

La 16.1. oli sitten treenipäivä, ja ihan kimpassa Maijun kanssa...! Treenattiin kuitenkin lähinnä yhtäaikaa, kun kumpikaan ei tarvinnut liikkurointiapua. Muorit tekivät ensin rallyjuttuja ja nuoriso sitten tokoa. Syyllekin teki hyvää treenata välillä jonkun kanssa samaan aikaan. Täysin se keskittyi omiin juttuihinsa, mutta oli kyllä aika kierroksilla. Tehtiin vähän kaikkea ja lopuksi vielä mattotreeniä, jossa yritettiin työstää fokusointia.

Ennen kimppajuttuja tehtiin Syyn kanssa pikaisesti aksaa. Puomin alastuloa, okserin hyppelyä ja paria keppikulmaa. Avokulmaan ei taittunut millään ilman verkkoa, jos oli yhden hypyn kautta vauhtia. Oikea väli alkaa sentään löytyä jo suht hyvällä menestyksellä. Ja vauhdikkaan suorahakon lähestymisen teki kiltisti.

20210116_150104.jpg