Koska tälle viikolle oli varattu koira-aktiviteetteja vain viidelle päivälle, intouduin maanantai-iltana navetalle Tuitun ja Nipsun kanssa. Lea lähti treeniseuraksi ja -avuksi Kinan ja mummeleiden kanssa.

Nipsu sai kerrata aluksi rengasta normikorkuisella minirenkaalla. Oikeaa läpeä piti vielä hakea, mutta joku ajatus sillä oli, koska joutui ihan oikeasti tähtäämään ja hyppäämään. Kontakteja tehtiin sekä puomilla että aalla, joka laskettiin matalaksi. Olin ensin itse hihnan päässä, mutta sitten Lea tuli avuksi. Aika vaikeeta! Meidän reagointikykymme ei oikein riittänyt Nipsun reaktioihin. Saatiin se kyllä stoppaamaan oikeaan paikkaan, mutta vapautuskäskyn ajoittaminen oli tosi hankalaa Nipsun vilkuillessa meitä.

Keppien kanssa olen edelleen vähän pulassa. Pitäisiköhän suosiolla vaan palata hihnakuuriin...? Muutaman kerran Nipsu yritti taas oikoa, mutta teki kyllä sitten loppuun asti, kun ryysiminen ei tuottanut tulosta eli lelua.

Tehtiin myös kuuden esteen ratapätkää hypyillä ja putkella. Yksi takaakierto ja tiukempi käännös, muuten ihan helppoa suoraa. Takaakierto ja käännös sekä valssilla että sylkkärillä menivät ihan hyvin, mutta se helppo osuus oli aika vaikeeta :D Nipsu teki vaan vauhdikkaita shelttiohituksia (kiitos Karolle termistä!) putkeen tai palkalle. Vaikkei Nipsu vielä juuri mitään osaa, niin sitä on jo nyt ihan erilainen viedä kuin Tuittua. Se jotenkin silleen sinkoaa :D

Tuittukin pääsi tekemään kerran saman pätkän. Se oli tietenkin hurjan taitava, ei sitä oikeastaan tarvinnut edes ohjata :) Tehtiin myös pari kertaa keppejä ja puomia. Puomia niin, että palkka oli vähän matkan päässä kontaktista. Ja hitsi, tuommoiset kisakontaktit kun saisi! Aika makeet lukkojarrutukset ja loppuluisut.

Tehtiin myös hyppynoutoa. Kapulat oli kotona, mutta repusta löytyi käytetty tunnari, joten sillä siis. Ekalla kertaa kapula tippui luovutuksessa. Huomautin siitä ja seuraavat toistot olivatkin ihan mallikkaita. Tuittu haki paluuhypynkin hyvin, vaikka kapula lensi kauas ja vinoon.