5.-6.10. oli kunnon kotikisaviikonloppu. Lauantaina Syylle kolme rataa ja sunnuntaina Luulle.

Syy sai aloittaa Tommin hyppärillä. Tässä se oli taas tosi keskittymätön ja jäi parissa kohtaa vaan räkyttämään. Otettiin sitten pari aikalisää ja ilmeisesti kannatti, koska niiden jälkeen kepit onnistui kerrasta :)

Syy A

Välillä käytiin toisella kentällä Ritva Herralan agiradalla. Tässä sitten taas tuli kepeiltä semmoinen raivokielto, mutta aiheutui varmaan aika pitkälti meidän keinusta (joka on niin huono, että sillä ei pitäisi oikeasti kisata...). Muuten Syy meni aika kivasti! Yhden hypyn kääntyi leikkauksella väärään suuntaan, mutta sitten taas puomi-hyppy-leikkaus -kohdan teki hienosti, vaikka tuommoisia ei olla päästy treenaamaan! Hylly tulokseksi, kun Syy kävi maassa keppien korjauksessa, mutta ei tosiaan muita virheitä.

Syy B

Toinen aksarata taas Tommin puolella. Jäin puomilla aika jälkeen ja siinä vähän kyseli, mutta osui ja upposi lopulta putkeenkin. Ja kepeillekin osasi taas mennä! Kepeillä en vaan uskaltanut irrota ja kääntää tarpeeksi, joten siinä Syy lipsahti väärälle hypylle. Keinu taas huono ja sen takia säätöä loppusuoralle, mutta muuten tuntui ihan järkevältä. Aalla en vaan uskalla vedättää yhtään...

Syy C

Kaikesta huolimatta jäi sen verran positiivisen puolelle, että ehkä ilmoitan sen seuraaviinkin kisoihin.

Sunnuntaina sitten kulta-Luun kanssa. Olipa kivaa! Tehtiin kaikilla radoilla oikea rata yli vitosen etenemillä, mutta rimoja tippui.

Hyppärin alku sujui ihan mukavasti, mutta lopussa tuli jotain ihmeellistä. Suorassa putkessa Luulla kesti tosi kauan, oisko kompuroinut...? :/ Sen jälkeen kaksi rimaa alas ja vikalta hypyltä vielä yksi.

Luu E

Ensimmäinen agirata meni jo melkein hyvin, mutta yksi rima sielläkin alas. Kontaktit nyt on mitä on, niillä mennään. Luu pelasti yhden takaakierronkin. Ehdin jo ajatella, että nyt en työntänyt tarpeeksi ja se hyppää suoraan, mutta taisi jopa kuunnella käskyä! :o

Luu F

Vikalla radalla tuli vähän tilannetta, kun Luu hyppäsi yhden hypyn väärään suuntaan ja olin muutaman esteen verran ihan tuhannen myöhässä. Yritin vaan päästä alta pois henkeni kaupalla, mutta selvittiin :D Ihme ja kumma kaikki rimatkin pysyivät nyt ja tämä palkittiin 0-voitolla.

Luu D

Montaa kisaa Luu ei varmaan enää kisaa, joten yritetään parhaamme mukaan nauttia näistä starteista, jotka vielä saamme kirmata <3 Valkkaan sille luultavasti tälle vuodelle vielä muutaman kisan, jossa on kiva tuomari tai muuta houkuttelevaa.

71943022_10157550302414265_2551077219384