Lauantaina treenattiin Tending-porukalla aksaa ja tokoa Koirakoutsin hallilla.

Koska Luu ei vielä aksaa, Nipsu pääsi tuuraamaan sitä. Rata oli aika helppo ja suoraviivainen, paitsi yhtä takaaleikkauskohtaa sai hinkuttaa enemmänkin. Sain Nipsun kyllä oikeille esteille, mutta oli hankala rytmittää leikkaus niin, että se olisi kääntynyt kunnolla. Parhaiten tää meni lopulta niin, että ryykäisin sinne kaksi persjättöä putkeen... Tokaan tuli kyllä aina vähän turhan kiire.

Tehtiin ensin muutamaa pätkää ja kokeiltiin vaihtoehtoja niihin kohtiin, mihin nyt jotain vaihtoehtoista keksi. Lopulta koitettiin nollaa. Ekalla yrityksellä yksi rima ihan lopussa, tokalla sitten nolla ja aivan kuollut ohjaaja. Olipa ihanan rankkaa joutua juoksemaan ihan kunnolla!

Toko-osuudessa Luun vuoro oli sitten ihan lopussa, kun melkein kaikki olivat jo lähteneet kotiin :/ No, päästiinpähän treenaamaan sentään, nyt ekaa kertaa kahteen viikkoon! Anne liikkuroi ja tehtiin vaan jotain ilman suurempia suunnitelmia.

Seuraamisessa jotain pientä sääntöä ja yksi piip askelsiirtymissä. Ei tullut edes yllärinä pitkän treenitauon jälkeen, joten osasin heti reagoida. Ei toistunut. Vähän alkoi keskittyä paremmin loppua kohden.

Tunnari, kapulat ringissä. Tää oli hyvä, haisteli siististi ja nappasi oman heti kohdalla.

Ohjattua. Merkkiä lelulla. Muuten hyvä, mutta kerran yritti taas ryysiä merkkikäskyllä ties minne. Ehkä vähän vallatonta menoa ;)

Ja ruutua. Taisi pysyä ruudun sisällä molemmilla lähetyksillä. Tehtiin kokonaisenakin.

Merkeille lähetyksissä ja ruudun merkillä oli aika tulisilla hiilillä ja sivulla valui. Ehkä pahempi näin tauon jälkeen, mutta täytynee näitäkin vaan työstää.

Ai niin, tehtiinhän me toko-osuuden alussa paikallaolot ja jotain yhteishöntsää. Paikallaoloissa ei mitään, oli ok.

Häiriötreenejä koirat ringissä ja muutenkin. Tehtiin Luun kanssa kaukoja (oli vaikeaa ringissä, ei jotenkin ollut varma käskyistä), luoksetuloa porukan läpi, seuraamista ja jääviä.