Lauantaina olin kuuntelemassa Oilin koulutusta. Muutaman koiran missasin, mutta melkein koko päivä tuli oltua kerrankin vain seuraamassa, kivaa! Ja hyödyllistä nähdä nuorempien / alemmissa luokissa kisaavien koirien treenejä, kun ei ole itse päässyt vielä uusien sääntöjen aikana semmoista koiraa treenaamaan.

Lopuksi jäi aikaa yhteistreeniin ja saatiin kuunteluoppilainakin ottaa koirat mukaan. Tehtiin paikallaoloja ja kuuntelujuttuja ringissä. Jälkimmäisessä tein kaukoja. Luu menee näissä tosi helposti jähmyksi, mutta sain sen parantamaankin. Lisäksi höntsättiin jotain eteenmenoa ja ruutuunmenoa ainakin. Tehtiin ruutuunmenoja läheltä niin, että yritin saada Luun ajattelemaan suorempaan menoa oikeaan paikkaan (autoin kutsumalla, tehtiin kilpajuoksua ym.). Nykyään se ennakoi stoppia niin paljon, että flänkkää ja lähtee kääntymään tosi aikaisin (vaikka oikeaan paikkaan päätyykin).

Päivään mahtui myös pari metsälenkkiä ja Hese-evästä :) Mukava lauantai. Vaikka kaunis kevätsää meni vähän hukkaan sisällä hallissa!