Agikisapäivä sai vielä jatkoa, kun lupauduin ohjaamaan Millaa Sirpan ollessa turhan flunssainen juoksuhommiin. Sirpa ja Milla siis treenaavat nykyään mun ryhmässä, joten koira ei ole ihan ventovieras. Estettäkään en ole sen kanssa kuitenkaan koskaan mennyt ;) Treenattiin vähän kahdella lämppähypyllä ja ihan kivasti Milla lähti minun (ja nakkien) mukaan.

Radalla oli muutama haastava paikka. Tuitun kanssa olisin keksinyt niihin vaikka mitä, mutta ne ratkaisut olisivat olleet turhan riskialttiita vieraan koiran kanssa. Rataahan on toki vähän vaikea suunnitella, kun ei tiedä oikeastaan yhtään, miten koira toimii. Simppeleillä jutuilla siis mentiin. Alku meni hienosti ja Milla lähti alkusuoralle ihan hyvällä draivilla. Sen loikatessa puomille muistin, että Sirpa oli käskenyt varmistaa ylösmenon... Ups. Epäilin, että tuli vitonen, mutta ilmeisesti joku varvas osui kontaktille. Alku meni ihan sujuvasti, kunnes kadotin kartan valssin aikana ja olin juosta siivekettä päin. Sain korjattua askeleeni, mutta oli pakko ottaa vähän tukea toisella kädellä. Kyseisen hypyn jälkeen piti tökätä koira puomin alla olevaan putkeen, enkä vieläkään ymmärrä, miten onnistuin sen siinä kompuroidessani tekemään :D

Taas mentiin muutama este ihan siististi. Aalla Milla jäi hetkeksi ihailemaan maisemia, mä kadotin draivin ja uskon, enkä rynninytkään tekemään suunniteltua valssia. Milla kaarrotti ja kaarrotti ja menin tekemään valssin vasta kaarrottelun jälkeen... Ihan kamala kohta. Mutta siitäkin selvittiin virheittä ja loputkin esteet taisteltiin läpi.

Tulokseksi tuli vitonen tuosta esteeseen törmäämisestä. Ihanneaika alittui melkein neljä sekuntia kaarteluista huolimatta! Hyvä Milla! Oli kyllä tosi hauskaa :)