Viikonloppu kului aika pitkälti muissa merkeissä kuin omia koiria aktivoiden. Lauantaina talkoilin alkeiskurssikarsinnoissa. Siellä tauolla ehdittiin lenkittää koirat ja tehdä kontaktitreeniä. Ihan vaan perustreeniä kaikilla kontakteilla. Suoraan menoa etupalkalla ja pysymistä liike- ja käskyhäiriöillä. Puomilla hidasti persjätössä jostain syystä aika paljon.

Sunnuntaina olin kouluttamassa tokoa ja kävin kaverin vauvakutsuilla... Omat pääsivät vain metsälenkille illalla.

Maanantaina sitten päästiin omiin tokotreeneihin. Käytiin taas Maijun kanssa treenejä ennen sillä kahdeksan kilsan Sääksjärvi-lenkillä.

Luu teki kisamaista. Jotain virheitä olin valmistautunut korjaamaan ja välejä palkkailin namilla. Luu oli tosi huonon tuntuinen, vähän nihkeä alussa ja muutenkin semmoinen, että alkoi ärsyttää. Pitänee vaan lisätä palkattomuuksia ja kokonaisuuksia, vaikka tehdään niitä muutenkin jossain määrin varmaan joka treenissä.

Eka kehäänmeno uusittiin kokonaan, kun oli ihan kuplassa ja ennakoi sivulletuloa ihan väkisin. Tää vähän parani treenin loppua kohden, mutta sain kyllä nillittää aluissa.

Luoksetulo tehtiin suorana. Tuli aika kivalla asenteella sivulle.

Hyppynouto kisamaisesti. Ok. Oli jopa suht siisti nosto!

Kaukoissa olin päättänyt korjata tekniikkaa. Ja kyllä sitä taas saikin tehdä... Alussa oli pompsahtanut jopa m-i-vaihdossa, mutta se tuttu s-i oli ongelma. Mä ajattelin jo, että Luu on vaan niin jumissa, ettei yksinkertaisesti kykene tekemään sitä puhtaasti, mutta kummasti sitten lopulta pystyi kuitenkin :p Ja samoin lähempää pystyi aina korjatessa.

Tunnarissa oli joku erilainen kuvio. Nopeasti bongasi ja nosti oman, hyvä.

Ohjatussa oikea, verkkoapu. Hidasti sivulle (olin lähellä aitaakin), muuten taisi olla ihan ok. Ja irrotusta vähän korjailin, kun ennakoi sitä.

Lopuksi seuraamista. Ei tuntunut hyvältä. Aluksi valui sitkeästi eteen ja kaikkea.

Paikallaolot taidettiin tehdä ainakin suunnilleen täysaikaisina. Istuminen ok. Makuussa jäi inasen mutkalle (etupää vinossa) ja palatessa näytti vielä vinommalta. Olin kyllä kurkkinut koko ajan, enkä nähnyt liikkuvan tai valuvan mihinkään.

Lopuksi tehtiin idarista erikseen asentoja ja seuruuta. Asennoissa istui seisomista monta kertaa, sitä piti siis vähän hinkuttaa. Maahanmenoissa edelleen nopeutta.

Ruudussa vähän merkkitreeniä (erottelua putken kanssa ja lelulle vapautusta) sekä kerran ruutuun. Meni vasempaan takanurkkaan, mutta ei kuitenkaan takaa yli.