Tänään ei tokoiltu, vaan käytiin Luun ja Nipsun kanssa aksailemassa. Tuittu meni Nipsun vaihtarina mummulaan yökylään.

Luu aloitti vinokepeillä. Vauhtia oli, mutta järkeä ei, kun testasin ilman hihnaa. Hihnan kanssa ok, mutta saan kyllä pitää aika tiukkaa tuntumaa. Jouduin vähän suoristamaan keppejä, kun meni ihan ryysimiseksi. Pujottelun kanssa nyt ei ole mikään kiire vielä, tehdään harvakseltaan, kun kroppa on vielä niin kesken.

Puomia minipöydän päällä, kontaktilta vapautus edessä olevaan putkeen. Nämä alkavat olla ok, kun jään taakse, kävelen vierellä tai olen ottamassa vastaan. Onhan niissäkin vielä kaikennäköistä säätöä, mutta kuitenkin.

Sitten välillä Nipsu. En viitsinyt hirveästi juoksuttaa sitä, kun viikonloppuna on edessä aikamoinen urakka. Treenattiin kuitenkin takanaleikkauksia aalle... Lisähaasteena viime kisoihin putkensuut molemmin puolin ylösmenoa ja tiukempi kulma. Aluksi ei toiminut millään, mutta kun helpotin lähestymiskulmaa ja kerroin Nipsulle, että sen pitäisi oikeasti keskittyä, muuttui ääni kellossa. Sen jälkeen ei tullut yhtään mokaa, vaikka ohjasin välillä sinne putkeenkin.

Tämän lisäksi Nipsu teki keppien avokulmaa vähän eri versioilla. Muutama virhekin tuli, mutta aika kiva imu sillä kepeille on. Sivuirtoamisen ja persjätön kesti tosi hienosti, vaikka mulla oli lelu kädessä. Ja persjätöt oli aika ahtaita, kun en vaan ehdi saada pelkillä kepeillä juuri etumatkaa ;)

Lopuksi Luu uudestaan. Tehtiin kuuden esteen pätkää putkella ja hypyillä, teemana ennakoivat valssit. Mukaan mahtui kyllä alun takaakierto ja vaikeahko takanaleikkaus putkellakin. Ensin parissa pätkässä ja lopulta jopa kokonaisena. Luu oli suorastaan pelottavan hurjana. Jotain murinan, haukkumisen ja rähinän tapaista ääntä se pitää ja jyrää kyllä menemään melkoisella paineella. Löytyy omista jaloistakin liikettä, kun ei halua jäädä alle :D Namikippo toimii kuitenkin superisti, irtoaa ja jää sille hyvin. Ja syö namit hyvällä ruokahalulla.

Palkkailin namilla myös keinun kolisuttelua, ja toimi ehkä paremmin kuin lelulla. Pystyi tekemään toistoja nopeammin ja Luu tuntui hoksaavan homman hienouden :)

On ne aika makeita agilityotuksia kumpikin <3