Piipahdus SM-kisapaikalla. Hoidettiin ilmoittautumiset (ja nyt mulla on NELJÄ numeroliiviä :) ) ja ostin Luulle jälkivaljaat. Ei ollut edes kova hinku kisaamaan. Huomenna sitten!

Sieltä Eteläpuistoon tokoilemaan Katin, Ilonan ja Sirpan kanssa. Tehtiin pareina, me Katin kanssa. Into treenasi ensin ja vettä tuli koko ajan. Ennen Luun vuoroa se loppui jatkuakseen taas Taiton vuorolla ;) Vesisateen lisäksi oli muutenkin semmoiset perjantai 13. päivä -treenit. Mutta hyvä tietää, että kaikki epäonni johtui vain päivämäärästä!

Tehtiin ensin seuraamista. Tamppailin eteen tunkemisesta. Vasemmalle käännökset on kyllä ärsyttävän laiskoja, kai niitä pitäisi taas hinkuttaa.

Hyppynoutoa paristi, kun oltiin hyppykin jaksettu hakea. Hivutti vähän, mutta paremmat palautukset kuin kokeessa.

Tunnaria. Into oli tehnyt haastetunnareita ja sille tunnarit hyppyesteen päällä olivat lähes ylivoimainen tehtävä. Luun piti siis kokeilla samaa. Se kyllä hoksasi heti mennä nuuskimaan, mutta oli vähän levoton ja nosti jostain syystä väärän, ei edes viereistä. Kapulat saivat muutenkin kyytiä ja olivat lopulta kaikki maassa. Vika tehtiin niin, että menin itse lähelle vahtimaan. se oli jo parempi.

Sitten sitä ruutua... Ruutu oli ilman nauhoja ja aika vaikeassa paikassa. Se olikin Luulle yllättävän vaikea ja yritti mennä sivusta sisään. Piti ihan vähän auttaa. Kun ruutu löytyi, tehtiin sitä istumattomuutta... Ensin käskin ruudussa maahan, meni hyvin. Sitten seisomaan, istui... Häiriököinnin kautta saatiin taas toimimaan. Paikka jäi toistojen myötä vähän eteen, pitää siihenkin muistaa kiinnittää huomiota.

Lopuksi ohjattua. Luu kuuli, että meinasin tehdä pitkästä aikaa niitä palkkauksia ennen nostoja ja ennakoi ;) Oikealle pysäytys istumaan ennen kapulaa ja palkka. Vasemman sai tuoda pysähdyksen kautta. Lisäksi kuuntelua merkillä, jossa alkoi paljon juostuaan ja läkähdyksissä arpoa. Päästiin sitten vielä vääntämään istumisesta ja maahanmenosta merkille lähetyksessä.