Lauantain tokon jälkeen kävi pikaisesti mielessä pieni pelko motivaation lopahtamisesta yhden tavoitteen saavuttamisen jälkeen. Vaan ei ainakaan vielä huolta, ihan hillitön treeni-into! Eikä sitä vähennä meidän tosi kiva valkkuryhmä :) Ihanaa, kun saa treenata ilman koepaineita, hinkata pikkujuttuja ja hillua sopivassa suhteessa.

Tänään treenien ohessa herkuteltiin Luun koularin kunniaksi. Mä olin tehnyt Magnolian ihania kuppikakkuja (ne on oikeesti aika ihania, suosittelen!) ja Luu luunmuotoisia suklaakeksejä. Keksit ehkä vähän paloivat, mutta Luu on vähän tuommoinen huoleton leipuri. Se ei paljon munakelloja käytä.

Luun kanssa treenattiin ensin seuraamista. Olen yrittänyt vähän listailla ja suunnitella kevään treenejä. Muita liikkeitä en ole sen kummemmin aikatauluttanut, mutta seuraaminen on mukana jokaisessa treenisssä :D Nyt kainalopalkka aiheutti pomppimista, kun Luu olisi mielellään palkannut itse itsensä. Siihen en ainakaan vielä puuttunut, mutta palkkasin toki vain tasaisista pätkistä. Tasaisissa pätkissä se sitten vaan tuppasi valumaan eteen. Siitä muutama huomautus. Saatiin jotain palkattuakin ja taisi parantaa loppua kohden. Asenne oli aika hyvä!

Sitten ohjatun vasemman nostoja. Eka vino. Otti takaa, mutta tosi rumasti ja kapula lenteli ja hajosikin samalla. Tästä vähän toruja. Saatiin Sennin kapula lainaksi lopputreeniin ja palautettiin se verisenä... Luulla aukesi jossain välissä ilmeisesti kieli ja lopputreeni vedettiin verenmaku suussa ja suupielet punaisina. Luun mielestä varmaan ihan parhautta, kunnon tekemisen meininkiä! Vinon nosto taisi onnistua ilman lisäkäskyäkin, mutta suora ei edelleenkään. Virheestä huomautuksen ja muistutuskäskyn jälkeen sekin hienosti.

Vielä pari hyppynoudon palautusta. Jätin Luun kapula suussa esteen taakse. Ekalla kolautti esteeseen ja tiputti ylimmän laudan... Este on toki vähän heppoinen. Mutta eteentulo oli super, annoin muistutuskäskyn. Toisella hyppäsi hyvin ja tuli hienoon paikkaan ilman muistutuskäskyäkin. Jes!

Puolivälissä tehtiin paikkamakuun maahanmenoja ja sivullenousuja kaikenlaisina variaatioina. Miinu liikkuroi ja osasi kyllä häiriköidä sujuvasti. Oltiin tiiviissä rivissä ja laitettiin koiria mm. maahan joka toinen kerrallaan ja peräkkäin tosi nopealla tahdilla. Miinu kävi myös huutelemassa hämykäskyjä "käskyn" sijaan. Oli omakin keskittyminen koetuksella, tosi hyvä treeni. Luulla oli huonot maahanmenot. Alussa se meni kerran maahan jonkun toisen käskystä, sen jälkeen pysyi istumassa (vähän liiankin hyvin).

Lopuksi tein itsekseni kaukoja ja jääviä. Kaukoista vaan seiso-istua, jonka tarjoamista yritettiin siirtää tallille. Nyt saatiin jo hyviä toistoja, kun tein ensin ihan nami nenässä kiinni. Lopulta pystyin olemaan jo irti. Herkästi meinaa peruuttaa, mutta nyt oli selvästi jo ajatusta mukana.

Jääviä kahden asennon yhdistelminä. Ensin M-I, joka oli näköjään treeneissäkin yhtä mahdoton kuin kokeessa! Saatiin yrittää tosi monta kertaa, ja joka välissä muistutin erikseen. Kun se onnistui, S-I. Se onnistui sitten kerrasta. Viimeiseksi I-S, jossa sitten istui seisomista... Tein välissä jäävät-leikkiä, jossa mokasi seisomisen tosi monta kertaa. Istu ja maahan menee tosi hyvin, mutta seisomisessa tarjoaa jotain muuta asentoa, eikä malta kuunnella. Onnistui sekin sitten lopulta, mutta omphan näissäkin tekemistä.

Loppuhuipennuksena aksajuttuja. Jotka oli tosi kivoja :) Masennus helpotti jo eilisestä, niinkuin itsekin arvelin... Treenit jatkuu entistä isommalla sinnillä, me niin saadaan ainakin tekniset jutut toimimaan!

Ensin puomin alastulon suoruutta ja fokusointia. Kokeilin vähän eri juttuja. Kaikki sivusta kontaktille mennen, eli ei ylösnousuja. Ensin vaan vapautus ja lelun heitto suorasta asennosta ja katseesta. Katseesta on vaan vaikea saada palkattua, kun ehtii vilkuilla niin pirun nopeasti. Sitten putkirinkiä, eli kontaktilta nopea vapautus putkeen ja putkesta suoraan kontaktille. Näissäkin vilkuili sitkeästi, vaikka tein monta kierrosta putkeen. Lopuksi tein niin, että heitin lelun eteen Luun ollessa vielä liikkeessä. Tällä sain katseen lukittua tosi tehokkaasti. Tulee kyllä satavarmasti jähmettämään ja hidastamaan, mutta voisin ottaa riskin ja käyttää tätä jonkun aikaa tai välillä. Toiveena, että pystyn viivästyttämään lelun heittoa vähitellen. (Ja että saan vauhtia taas takaisin muilla keinoin.)

Sitten viitisen toistoa keinua. Hetsaten, vedättäen, kutsuen, pari kertaa hypyn kautta. Teki kaikki ylösmenot ihan superhyvin. Ja alastulot vielä paremmin <3 Kerran luisui pitkäksi (mattokeinu) ja pari kertaa varasti ennen vapautuskäskyä, mutta ne annettiin hienon vauhdin takia anteeksi :) (Ja korjattiin toki.)

Lopuksi muutama lähtö yhdellä hypyllä. Ensin pari kertaa lelu valmiina, sitten ilman ja lelu heittäen. Aika nopeasti hoksasi tarjota esteen katsomista ilmankin lelua, hyvä Luu!