Pari tuntia Tallilla Maijun, Lean ja Sirpan kanssa. Hyvin saatiin aika kulumaan, vaikka koko ajan vähintään kaksi koiraa teki yhtäaikaa. Tai no, ihan aluksi vaan tokoiltiin Maijun kanssa vuorotellen. Luulla oli ohjelmassa vähän kaikkea, Tuittu höntsäili fiiliksen mukaan ;)

Luu teki ensin seuraamista. Maiju liikkuroi, palkkailin vaihtelevasti. Maiju huomasi, että Luu katsoi aina, kun tuli "liikkeelle mars!" -käsky, joten niitä harjoiteltiin erityisesti. Ei montaa toistoa tarvittu, kun alkoi keskittyminen pysyä siellä missä piti. Muuten ihan hyvä asenne. Pientä levottomuutta, mutta asento ja paikka keskimääräistä paremmin.

Kaukojen alkuja niin, että tein maahanmenon namilla avustaen. Nami siitä ja sitten ekasta noususta. Kaikenlaista säätöä, mutta ei jättänyt kertaakaan nousematta.

Muutama noutokapulan nosto laatikkoavulla. Tämän Luu on nyt hoksannut, kiertää laatikon, vaikka kapula olisi sen oikealla puolella. Eli pikku hiljaa häivyttämään...

Pientä pitotreeniä tunnarilla, ei ongelmia. Ja sitten tunnari ihan läheltä, kapuloita joku kymmenen. Asenne juuri sen verran rajan väärällä puolen, että haukkaili vääriä. Ei kuitenkaan nostanut ja toi oman, heti kun sen löysi. Puri. Toinen oli paljon parempi, osui melkein heti omalle ja toi loppuja tarkistamatta. Puri edelleen.

Sitten rakennettiin seitsemän hypyn perussarja (väli 6,5 jalkaa) kentän reunalle. Tein ensin kaksi niin, että menin lelun kanssa vikaan väliin kutsumaan. Sitten lähetys koko sarjalle niin, että jäin alkuun. Ja vikat hypyt yhdellä loikalla... Uusi yritys niin, että olin suoran päässä kutsumassa ja pidin lelun piilossa. Sama homma. Uudestaan ja uudestaan. Jätin pari palkkaamatta ja koitettiin, olisiko sillä mitään vaikutusta. Ei ollut. Koska ei viitsinyt enää montaa kertaa kokeilla, tehtiin seuraava vain kolmella viimeisellä hypyllä. Nämä hyvin. Sitten vielä neljällä viimeisellä, hyvin nekin. Jätettiin siihen.

Ohjaustekniikkatreenissä Luun aiheena oli tänään viskileikkaukset. Rakennettiin hypyistä kuvio, johon tuli jyrkkä leikkaus. Hypylle tultiin lähes kohtisuoraan ja jatkettiin n. 180 asteen käännöksellä. Ensin oikealle, johon leikkaus muuten hyvin, mutta Luu lähti kaartamaan "vähän" kauas. Maiju palkkaili pari kertaa oikeaan suuntaan ja saatiin kurvi pienemmäksi. Toiseen suuntaan tehdessä Luu sitten kääntyi leikkauksessa väärään suuntaan. Katsoin videolta, että ohjasin ehkä jotenkin ihmeellisesti, mutta tää saattoi olla Luulle vaikeampi suunta, tai sitten sille jäi päälle se edellinen palkkaussuunta. Laitoin kerran pallon hypyn taakse ja sen jälkeen onnistui jotenkin päin.

Pitkässä ja kunnianhimoisessa treenilistassa oli vielä keppejä ja puomin alastuloa. Aikaa oli enää viitisen minuuttia, vinokepit väärällä kentällä ja suorat kelpieiden käytössä, joten tehtiin vaan muutama toisto puomin alastuloa sivusta. Ensin kontaktille menoa ja sitten myös pysymistä.

Tuittu osallistui moniin asioihin (mm. Ellin kontaktihäiriköintiin) ja höntsäili vähän seuraamista ja aksaa. Menin sen kanssa muutaman hypyn pätkiä matalilla rimoilla. Mä en tee koskaan Tuitun kanssa leikkauksia, mutta hyvin se näköjään osasi viskileikkaukset :) Se on kyllä niin ihana, kun se kääntyy tiukat kurvit ihan siivekkeitä nuollen <3

Treenien jälkeen Lea räpsi ihania kuvia koko konkkaronkasta. Aina niin edustavia Luita löytyy täältä. Ellistä ja Ukosta on ihania söpöstelykuvia täällä ja Amasta ja Pipasta hienoja poseerauksia täällä. Luu taitaa olla poseeraamisenkin suhteen vähän tuommoinen rapatessa roiskuu -tyyppi...

Loppujäähkänä käveltiin Maijun kanssa n. tunnin lenkki Sääksjärvellä.