Tänään tokokokeiltiin SDP:llä. Tuomarina Marja Ala-Nikkola. Tuli vähän hektinen aloitus, kun olin paikalla aika viime tipassa ja lähtönumero tietty alussa. Into oli ykkönen ja Luu kakkonen. Onneksi ollaan treenattu paljon yhdessä, Into kun on Luulle pahin mahdollinen häiriö aiheuttaen jäätävää koomaantumista ja liikuntakyvyn menetystä :D

Ensin paikallaolot, sitten yksilöliikkeet kahdessa osassa.

Istuminen 10 - Kehäänmeno ja odottelu oli kamalaa, Luu oli ihan kyylänä. Samoin vapautuksesta olisi vaan singonnut Intoa kyttäämään. Luuli varmaan, että se sai palkaksi lelun.

Paikkamakuu 10 - Nenä edellä alas, siihen asentoon myös jäi. Jossain vaiheessa oli korjannut pään. Taakse palatessa nosti TAAS pään ylös...! (Yhden ainoan kerran muistan sen tehneen tuon treeneissä...) Nousu ok.

Kehästä poistuminen myös kamalaa vääntämistä.

Yksilöliikkeistä ekassa kehässä tehtiin tunnari, luoksetulo, ruutu, seuraaminen ja hyppynouto.

Tunnari 8,5 - Erikoinen. Ensin kaarsi, sitten haisteli ja haisteli ja haisteli. Ihan kuin ei vain olisi löytänyt. Hermo kuitenkin piti ja toi lopulta oman. Palautus oli hidas ja lähti ensin vinoonkin.

Luoksetulo 10 - Ei kyllä ollut kympin stoppi. Muuten hyvä ja vauhtikin musta aika kiva.

Ruutu 9 - Kyyläsi aloituksessa ruutua enkä saanut korjattua. Ei sitten mennyt merkille kunnolla, mutta toisella käskyllä korjasi tosi hyvin merkin taakse. Ruutuun meni tosi hyvin, näytti jopa kuin olisi pysähtynyt vasta käskystä ;)

Seuraaminen 9 - Viretilaan nähden ihan siistiä.

Hyppynouto 10 - Sivullesiirtymä vähän vajaa, muuten hyvä.

Tokassa kehässä kaukot, ohjattu ja idari.

Kaukot 9 - Normisetti, liikkui S-M- ja S-I-vaihdoissa.

Ohjattu 9 - Merkki oli hyvä. Pyöräytti vähän palautuksessa eikä meinannut irrottaa.

Idari 10 - I-M-S. Teki istumisen hassusti, en tiennyt yhtään mihin asentoon jäi. Seisomisessa niiasi.

Yhteensä 301,5 p. ja KP. Into voitti 311 pisteellä, Luu oli toinen :) Riitta ja Numa kolmansia ja Sari ja Kurt neljänsiä hienolla evl-debyytillä. Maiju ja Ihme tekivät myös ykkösen avoimessa, joten hyvä meidän valkkuryhmä!

Ja hyvä Luu! Kolme yli 300 pisteen tulosta peräkkäin on semmoinen putki, johon saa olla ihan tyytyväinen :)

Luun koe