Perjantait ovat tällä talvikaudella semmoisia tehopäiviä, kun puolentoista tunnin agitreenien jälkeen menen yleensä vielä seuran sählyvuorolle. Tällä viikolla ei päässyt kumpaankaan, koska illan varasi tokon tehoryhmäläisten koulutus. Tehopäivän sai silti aikaiseksi, kun treenasi omia koiria ennen ja jälkeen :)

Nipsu on menossa maanantain kisoihin, joten pakko oli senkin kanssa käydä uusi halli testaamassa. Ekaa kertaa! Ei olla siis treenattu syyskuun kisojen jälkeen, joissa se liikkui hieman tahmean tuntuisesti. Sen jälkeen se on käynyt kerran Elinalla ja ensi viikolla pääsee Piiralle, joten ehkä tässä uskaltaa yhdet startit tempaista.

Tehtiin keinua ja puomia erikseen ja sitten rataa, joka oli valmiiksi numeroituna. Keinu ihan kiva, puomilla pelkkä alastulo hyvä, mutta koko puomi hidas. Putken suuntaan meni paremmin. Radalla tuli yksi hylly, kun lipsahti suorasta putkesta eteen hypylle. Tehtiin loppu uudestaan. Muuten ihan kiva.

Jäähkälenkin jälkeen kolme tuntia koulutusta, pieni lenkki ja sitten vielä tokoilua Luun kanssa. Oli jo vähän väsy ja nälkä, joten ei nyt mitään kummoista.

Lainasin agikentältä verkot ja laitoin ne tolpan ohjureiksi. Sitkeästi kiersi verkkoja, kumpaankin suuntaan. Jopa niin, kun verkko oli jo kiinni pilarin betonianturassa, niin tunki sieltä välistä... Piti siis ohjeistaa aika selkeästi, että mistä kuuluu mennä. Lopulta saatiin matka pidennettyä pidemmäksi kuin merkeillä.

Tunnari tehtiin ylipitkällä matkalla, kuviona iso neliö. Ihan järjestelmällisesti ei haistellut, mutta ok kuitenkin.

Jääviäkin vähän, maahanmenoa saa muistutella aina vaan.

Merkitöntä ensin yhteen suuntaan lelulle ja ilman lelua (ok), sitten toiseen suuntaan vain ilman lelua. Vasempaan menee vinoon.

Sitten vielä kiertonoutoa kokonaisena, niillä verkkoavuilla. Eka stoppi aika myöhään, ja kun lähti siitä hakeamaan vasenta, kiersi kapulan taakse ja teki ympyrän ennen palautusta :p Osasi kuitenkin tulla silti hypyn kautta. Paljonkohan lähtis pisteitä? :D Oikea on ihan ok, toki sivulletulo huonompi. Vasen vielä jätön kautta. Tuli pyörimättä, mutta edelleen siinä ajattelee taakse kiertämistä, eikä ota kapulaa ihan suoraan.