Tänäänkin kimppatokot, huomaa että kevät tulee :) Tosin huomaa sen ihan säästäkin. Lähdin aamulla lenkille tarkoituksena tehdä semmoinen reilu puolen tunnin palauttava ravilenkki Luulle eilisten aksojen jälkeen... mutta jotenkin kengät vaan johdattivat metsään ja viivyttiin siellä kaksi tuntia ;)

Iltapäivällä sitten treenailtiin Pirkkahallilla Katin ja Maijun kanssa. Mentiin ensin moukarinheittokentälle, mutta jouduttiin väistämään sieltä treenien tieltä. Vähän turhan vaarallista :D Ehdittiin onneksi tehdä siellä nopeat kierrokset, kun oltiin jo ruutukin rakennettu. Tein Luun kanssa ruudussa paikan korjauksia, joissa oli tällä kertaa ihan kamalan vaikeaa siirtyä ruudun takaa ruutuun. Siitä piti vähän vääntää, mutta lopulta ok. Sivuista meni hyvin.

Seuraamista pätkinä omaan tahtiin, Maiju huuteli jotain käskyjä. Oli nyt parempi kuin eilen, mutta ei kyllä tee kenenkään makuun tarpeeksi hyvin töitä. Luulla on kyllä oikein kivaa, mutta se pitäisi saada vähän "varovaisemmaksi". Olen ajatellut ottaa häiriöt nyt uudestaan ohjelmistoon, kun nuo tekniset jutut on saatu paremmiksi ja kriteerit selkeämmiksi. Nyt kokeiltiin semmoista, että liikkeessä Luu sai olla rauhassa, mutta kun pysähdyttiin, niin Maiju häiriköi. Näissä sen kontakti helposti tippuilee. Meni ensin tosi helppohinkin hämyihin (ei siis ollut ollenkaan asennoitunut), mutta skarppasi sitten. Maijun mielestä näytti skarppaavan seuraamisosiossakin paremmin.

Toisella kierroksella idaria ilman merkkejä, muuten liikkeenä. Liikkurin antama järjestys M-S-I. Voi paska tänkin kanssa, ei mitään edistystä! Nyt ei mennyt maahan ekalla yrityksellä ja tokalla ei istunut. Vasta kolmannella kaikki asennot oikein, mutta istuminen siinäkin epäröivä. Tämän jälkeen tein asentoja sekaisin leikkien, siinä mokaili taas seisomista monta kertaa. Tällä kertaa ongelmia siis kaikissa kolmessa asennossa, jee.

Loppuun tunnari, joka sekin sitten meni vähän vähemmän putkeen. Kapuloita oli enemmän ja pienehköillä väleillä. Luulle tuli hätä, kun joutui etsimään kauan ja toi oman viereisen...! Luuhan tuo väärän ihan äärimmäisen harvoin, edellisestä lienee jokunen kuukausi. Oli aika nolo jo tuodessaan, ja hyvä kun ehdin moittia, niin palasi kapuloille ja toi oman. Tästä vaan kehut ja sitten uudestaan. Nyt nosti ainakin yhtä väärää, mutta toi oman. Palkaksi vaan oman repimistä ja sitten vielä kerran. Huomio väärien härkkimisessä, joten tehtiin vaan käytetyllä omalla. Menin viereen vahtimaan. Tuli kapuloille suoraan omalle ja nosti sen. Olin niin valmiina sanomaan vääriin koskemisesta, mutta se siitä ;) Näitä pitää tehdä lisää!