Ennen Nipsun aksatreenejä tokoiltiin Maijun kanssa Tallilta. Ihme pääsi juuri karanteenistaan :)

Olin aikaisemmin paikalla ja ehdin tehdä Luun kanssa pikkujuttuja. Sivulletuloja ja metallin palautuksia. Normisetti.

Merkkiä ja ruutua. Merkillä yritti jäädä vähän sivuun (ruudun puolelle), mutta korjaantui lopulta. Kerran sai mennä ruutuun. Näytti menevän vähän liian kovaa, mutta annoin riskillä mennä ja katsoin, mitä tapahtuu. Pysähtyi itse sisälle, ihan taakse

Sivulletuloja ja stoppeja kierrolla. Stopeissa ihan hyvää yritystä, sivulletulo meinasi olla unohduksissa, kun vauhti vei.

Ihme treenasi välillä ja sitten tehtiin liikkuroituna. Mulla oli kaikki liikkeet, mutta annoin Maijun arpoa järjestyksen.

Luoksetulolla piti aloittaa. Tuli alussa huonosti sivulle ja kun yritin uusia, ei malttanut millään odottaa, vaan yritti ennakoida (olen ollut näissä nyt tarkka). Ei parantanut uusinnalla, vaan meni jähmeäksi. Pidettiin sitten jäähytauko ja Ihme treenasi taas.

Uudella yrityksellä piti taas uusia alkua ja oli vähän tahmainen, mutta päästiin tekemään. Stoppi tosi huono, ei yhtään yrittänyt. Toisellakaan. Kolmannella vartaloapua mukaan, sitten sinne päin. Seisomisesta loppu erikseen. Ennakoi maasta lähdön... Uusinnalla tää ok.

Kaukot. Vähän jähmeänä edelleen. Alkuun teki ok, mutta sitten ennakoi vähän yhtä vaihtoa ja arpoi seuraavan. Otettiin alusta uudestaan. Sitten muuten ok, mutta liikutti ainakin ekassa seiso-istussa takajalkoja (tein uudestaan).

Tunnari. Rivi, kävin itse muistuttamassa. Kaksi kertaa piti kutsua pois, kun ei tehnyt kunnolla ja ohitteli omaa. Kolmannella vihdoin ok.

Idari. I-S-M. Asennot oikein, mutta muuten ei kovin hyvä. Seuruussa keuli, istuminen oli vino ja maahanmenon teki oudon hitaasti.

Ruutu. Tässä alkoi olla jo rennompi ja parempi. Merkin palkkasin ensin ja seuraavalla jäi sivuun. Se on tainnut niin oppia kaavan, että jos eka merkki palkataan, niin ainakin tokalla saa mennä ruutuun :D No, sai mennä vasta, kun oli merkillä asiallisesti. Ruutuun pysäytys, oli sisällä. Loppuosa ok. Paitsi maahan vasta tokalla käskyllä, mutta luulen, että ei vaan kuullut.

Hyppynouto. Hidas palautus, muuten ok.

Seuraaminen. Tää tuntui ihan kivalta. Vähän yritti valua eteen ja tamppailin. Kontakti ja fiilis kuitenkin hyvät.

Ohjattu. Tässäkin (nami)palkkaa merkistä. Pysäytin kapulalla. Ensin oikea, jossa sain palautuksessa kiinni puraisusta. Sen jälkeen ok. Tehtiin vasenkin. Palautuksessa on hidas ja kaartaa.

Lopuksi vielä toisessa setissä uudestaan luoksarin alku. Tehtiin kehäänmeno monta kertaa, koska aina eka sivulletulo oli huono. Palkka lopulta maahanmenosta.

Tunnari samalla tavalla. Nyt etsintä ihan ok. Palautus hidas, sitä vielä erikseen.

Jäipä huono fiilis. Ei ole taas moneen treeniin tullut tuommoista tahmailua. Siihen vielä vähän kuuntelemattomuutta, niin ärsytti. Positiivista oli se, että saatiin mielentila parantumaan saman setin aikana :) Ei erityisen hyväksi, mutta kuitenkin.

Sitten demarille. Kodin kautta tosin, sillä olin unohtanut ottaa Nipsun juoksupökät mukaan... Tuittu sai jäädä samalla reissulla kotiin lepäämään. Se alkoi eilen illalla ontua :( Täytyy toivoa, että olisi vain joku liukasteluvenähdys tms. ja menisi levolla.

Tommi oli koulutusvuorossa ja oli tehnyt tosi hauskan, vauhdikkaan radan. Päästiin onneksi tekemään kontaktejakin ;)

Puomi oli heti kakkosena ja heti ekalla yrityksellä Nipsu teki niin makeen juoksukontaktin, että! :D Kiihdytys vaan ja putkeen... Sen jälkeen muisti kyllä pysähtyä joka kerta. Vähän hitaasti kyllä. Mulla on ollut suunnitelmissa treenata noiden erottelua, josko se selkiyttäisi hommaa. Ja voisi käyttää "juoksujakin" sitten huvin vuoksi vaikka treeneissä. Aalla pääsi vedättämään täysiä, jopa pienellä kiireellä, ja se toimi hyvin. Itse en paljon ehtinyt katsella, mutta Tommin mukaan tuli hyvin ihan alas asti. Keinu oli kohti nurkkaa ja vaikea. Varsinkin toistojen myötä hidastuu.

Jotain vaihtoehtoja kokeiltiin kepeillä ohjaukseen ja johonkin muuallekin. Olin tyytyväinen, että takaaleikkaussuora onnistui ja tuntui jopa luontevalta :) Epämukavuusalue <3 Parissa kohtaa meinas olla linjat hukassa, kun jäin kääntämään Nipsua. Pituudelle ois voinut musta koota paremmin ja putkista se nyt vaan tulee kaarrattaen. Keltainen putki oli melkein 90 asteen kulmassa ja yllättävän hidas. Huomasin aina olevani liian edellä koiraa sieltä odotellessani. Ainakin kerran Nipsu myös liukastui siellä, tuli ulos ihan miten sattuu :( Nuo putket on jotenkin karhennettu liukkauden vähentämiseksi, mutta ei tunnu auttavan.

Alkuun ja loppuun rata nollana läpi. "Vain" 25 estettä, mutta tuntuipa pitkältä! Onneksi oli helppo loppu, sillä viimeisillä esteillä ei olisi kyennyt mihinkään vaativampaan, hädin tuskin henki kulki.