Eilen perinteiset perjantaitreenit valkkulaisten kanssa. Tällä kertaa oltiin vaan kolmistaan Katin ja Maijun kanssa. Treenattiin Loukolahdessa, jossa pääsi viilentämään koiraa järvessä ennen ja jälkeen treenien. Tuli itsekin kahlailtua rantavedessä, piristi kummasti. Ei mua silti uimaan olisi saanut, kyllä vesi tuntui edelleen meikäläiselle liian kylmältä ;)

Luu teki toisena. Aloitettiin luoksetuloilla, joka kuuluu nykyään meidän paskaliikkeiden sarjaan. En vaan saa siihen stoppiin sellaista asennetta kuin haluaisin. Kuulemma näyttää kuitenkin ihan hyvältä, että ehkä pitää vaan luovuttaa. Yhdessä vaiheessa Luu teki tosi hyviä, mutta johonkin ne vain ovat hävinneet, enkä tiedä miksi. Tein kerran luoksetulona stoppiin asti ja sitten kierroilla.

Laitoin ruudun ympärille tosi pahoja hämyjä. Samanvärisiä merkkejä taakse ja molemmille sivuille, ja taakse ja toiselle sivulle vielä kehänauhaksi ruutunauhaa paremmin näkyvän nauhan. Kävin ensin näyttämässä oikean paikan, mutta Luu meni silti ruudun vasemmalle puolen. Sekin näytti varmasti ihan ruudulta merkkien takia. Parin yrityksen jälkeen Kati kävi uudestaan näyttämässä paikkaa ja lopulta Luu päätyi oikeaan ruutuun, mutta edelleen vasemman sivun kautta. Mutta oli tää kyllä tosi vaikea, eikä olla muuten juuri edes hämyjä treenattu.

Metallilla taas pitotreeniä, tällä kertaa ilman palkkaa, koska halusin tehdä tunnarin perään. Hyvin on ehdollistunut kapulan kanssa juoksenteluun - heti kun laittaa kapulan suuhun, Luu lähtee kiertämään jotain :D Otin välillä tuonteja, joissa kalisutteli pariinkin kertaan. Jotenkin tästä on vaan tullut ällöttävää :( Sisällä olen yrittänyt naksutella nostoja, mutta Luu ei suostu nostamaan kapulaa itse. Ei millään.

Sitten se tunnari. Kapuloita oli muutama enemmän, kahdessa rivissä. Muuten kisamaisesti. Hyvin teki.

Tauon jälkeen lopuksi vielä seuraamista, kaukoja ja ruutua ilman hämyjä. Seuraamispätkät tuntuivat aika kivoilta, pystyin tiputtamaan remmin kädestä eikä lähtenyt keulimaan.

Kaukoista yksittäisiä vaihtoja palkaten, suht virallisesti jättäen. Sekoili muistaakseni yhdessä M-I-vaihdossa. S-I saatiin menemään muutamasta metristä, muut aika lailla kisamatkasta. Tuota istumista en saa varmaan toimimaan kisoihin mennessä, mutta täytyy vaan laittaa homma jonkinlaiseen pakettiin ja jatkaa tekniikan hinkkaamista sitten sen jälkeen. (Tosin epäilen vahvasti, että juoksun alkaminen pelastaa meidät taas koko kokeesta...)

Ruutuun lähetys vielä ilman hämyjä ja ilman näyttöä. Kummasti oli jäänyt levy päälle ja meni vasemmasta sivusta sisään. Palkkasin vaan kehuilla ja namilla ja otin uudestaan. Nyt meni hyvin suoraan, tosin takajalat juuri takarajasta yli. Mutta parempi näin!

Tuittukin treenasi. Alkuun ihan pikkupätkä seuraamista. Sitten tunnari. Maiju vei kapulat, jotka upposivat ruohoon niin hyvin, etten nähnyt niitä itsekään. Tuittu oli taas katsellut pilivä kapuloita viedessä, eikä tiennyt yhtään, mitä on tekemässä. Sain sen lopulta lähtemään, ja vähän se yrittikin paikallistaa kapuloita. Päätyi kuitenkin niiden taakse ja kävi pissalla! :D (Oli taas vähän juonut muiden namivesiä...) Sieltä palatessaan se sattui osumaan kapuloille ja nappasi oman matkaan lähes haistelematta. Tomerana toi sen sitten sivulle. Ei sen touhuja voi lakata ihmettelemästä... Kaukojakin tehtiin vähän. Teki sarjana oikeat vaihdot, mutta tuli ainakin istu-seisossa eteen.