Tiistaina tokoiltiin Marken kanssa hallin ulkokentällä. Syy oli jotenkin aivan vetämätön ja keskittymätön. Läähätti jo valmiiksi ja vaikutti siltä, että ei jaksa tehdä mitään. Laskettiin siis rima aika alas ja haettiin pieniä onnistumisia. Sinänsä hyvä treeni, että sai tehtyä edes jotain ja palkattua siitä.

Tehtiin ensin seuraamisen alkuja. Oli näissä tosi nihkeä, mutta jotenkin jaksoi yrittää ja paransi vähän treenin edetessä. Sitten pidempää pätkää lennosta. Tässäkin tuli ensin helposti virheitä, mutta saatiin kaikki kohdat korjattua ja palkattua. Luoksarin jättö tehtiin kerran takapalkalla ja kerran ilman, pysyi molemmat ihan hyvin. Kierto onnistui täysin ilman ääniä...! Vaikka ensin oli vielä vaikeuksia, kun Syy häiriintyi kentän takana liikkuvasta ihmisestä, eikä bongannut tolppaa heti. Toinen toisto onnistui ihan perusasennostakin. Ruutu kokeiltiin ilman näyttöä, ja hienosti osui, vaikka ei ollut ihan helpoimmassa paikassakaan :)

Loppuun vielä vähän paikkista Pessin kanssa, mutta oli kovasti vaikeuksia pitää leukaa maassa, kun oli kuuma ja kaikkea. Yksi hyvä pätkä tuli, mutta siitäkin ehti liikahtaa juuri ennen kuin olin palkkaamassa.

Palkinnoksi Syy pääsi sitten tekemään aksajuttuja. Kovin kuumissaan oli sisälläkin, mutta aksaa jaksaa aina :D Tehtiin mattoa maassa ja puomilla, jälkimmäisellä taas paljon loikkia. Keppejä tehtiin sitten ihan huolella ja kyllähän ne nyt edistyy! Pystyin jo hölkkäilemään rinnalla ja olemaan kutsumassa edellä, mutta mitään kiihdytystä ei vielä kestä. Samoin alut vaativat malttia, muuten menee kakkosvälin pitkäksi. Mutta osasi avokulman putkesta! Pujotteluvauhtia Syy kasvattelee ihan itse, sille ei tarvitse näköjään tehdä mitään :)

Sitten vielä takaakiertojen kimppuun. Tehtiin vastaavaa putki-hyppy-kuviota kuin lauantain treenissä ja alkoihan se lopulta sujua jo niin, että pystyi tekemään erottelua. Tehtiin vielä ilman vauhtia kahdella vierekkäisellä hypyllä takaakiertojen ja in-inin erottelua. Näissä taas tarjosi sitkeästi kiertoa, mutta alkoi kuin alkoikin lopulta onnistua tämäkin.