Käytiin eilen treenailemassa tokoa porukalla. Otin Tuitun kanssa ruutua, tunnaria, metallinoutoa ja seuraamista.

Ensin ruutua niin, että Tuittu näki Katin vievän palkan. Sen jälkeen samaan ruutuun niin, että palkka vietiin salaa. Nämä hyviä, paitsi ensimmäisellä kerralla Tuittu joutui etsimään liian pientä alustaa (vaihdettiin isommaksi).

Kokeilin tunnaria kisamaisesti, vaikken oikein uskonutkaan sen onnistuvan... Tuittu sääti kapuloilla tosi kauan ja toi lopulta väärän. Uudella lähetyksellä se päätyi oikeaan. Voisi tehdä nyt vähän aikaa vain yhden kapulan piilotusta ja palata sitä kautta vähän taaksepäin. Ei tommoisestakaan mitään tule.

Sitten saatiin Annelta semmoinen pyöreälaippainen ja kevyt metalli lainaksi ja kokeiltiin sitäkin. Ensin ihan normisti. Tuittu nosti enempiä mälväämättä ja toi ihan siedettävää vauhtia. Löysähän se silti oli, joten kokeiltiin hakea vauhtia karkuun juoksemisella. Se toimikin tosi hienosti, Tuitulle tuli jopa vähän kiire :) Täytyisi myös saada hommattua itselle se uusi kapula (Mustista ja Mirristä ostettu hajosi aikoinaan ihan käsiin, en suosittele!), niin voisi naksutella ja vahvistaa pelkkiä nostojakin.

Lopuksi pätkä seuraamista käskytettynä. Mä jämäsin heti vähän, kun oli muutama ihminen katsomassa, hyvä! Alussa lievää haahuilua muutamassa kohtaa, mutta loppua kohti Tuittu paransi. Vapautin perusasennosta palkkakipolle.

Kiitos treeniseurasta! Täytyy ottaa tavaksi, aina kun epätoivoiset aikataulut suinkin antavat myöden.

Tänään on pidetty välipäivää ja käyty vaan reippaalla metsälenkillä. Jätettiin rauniotreenit suosiolla väliin ja keskitytään huomisiin agilitytreeneihin sekä huilailuun.