Viime tiistaina koirilla oli fyssariajat Elinalla, joten alkuviikko otettiin rauhallisesti. Syyllä oli edelleen vähän samoja jumeja, mutta ei mitään isoa. Luulla taas tutusti lannerangan seutu aika jäkissä, mutta taas vähän eri kohdasta, eli vaihtelua sentään.

Perjantaina käytiin treenailemassa. Syy teki tokoa ja molemmat vähän aksaa. Syyllä pysyi mielentila tokossa taas aika kivana. Tehtiin kokonaisuusjuttuja ja sitten kosketusalustaa (johon pystyy hakemaan jo vähän vauhtiakin!) ja tunnarin palautusta.

Aksassa Luulle kuuntelujuttuja yhdellä hypyllä. Piti vähän neuvotella, että kuunnellaanko vai roiskitaanko menemään ja sitten lopulta kuunneltiin. Kontakteja myös ja ehkä joku keppijuttu, mutta ei rataa. Luukin sai tehdä puomia namimaatin kanssa, oli aika hianoo. Syy teki pelkkää puomia. N. 90 asteen käännöksiä namimaatille ja loppuun muutama suora. Käännöksissä osuu kyllä hyvällä prosentilla, mutta en ole näihin ihan tyytyväinen...

Lauantaina meillä oli Maaritin koulutus nuorten koirien tokoringille. Oltiin reippaina ulkokentällä Valkeakoskella, vaikka koko päiväksi oli luvattu sadetta. Selvittiin onneksi parilla kuurolla ja koko iltapäivän oli oikein mukava sää!

Syyn vuoro oli vikana, eli aika pitkä odottelu autossa. Hyödynsin vieraan kentän kokonaisuustreeniin ja tehtiin seuraaminen, hyppy, kierto ja maahanmeno. Alkua ja välejä palkkailin. Kolme ekaa liikettä pystyi tekemään, mutta maahanmenossa meni hermot ja alkoi huutaa jätössä. Tätä ei saatu uusinnallakaan onnistumaan liikkeenä. Mietittiin noita odotusjuttuja ja lisäksi ehdittiin katsoa kaukoja ja vähän noutoakin. Maaritilla on kyllä aina takataskussa kaikkia treeni-ideoita liikkeeseen kuin liikkeeseen! Nytkin tuli taas muutama kivantuntuntuinen juttu, jota testailla. Kaukoihin "toista istumista" ja nopeita vaihtoja (nää Syy teki ihan eri asenteella!) sekä pitoon lelupalkkausjuttuja.

Loppupalkaksi Syy pääsi vähän juoksemaan Tarmon kanssa <3

6Z3A6634-2.jpg
(Kaisa Jalava)

6Z3A6638.jpg
(Kaisa Jalava)

6Z3A6639.jpg
(Kaisa Jalava)

6Z3A6644.jpg
(Kaisa Jalava)

6Z3A6646.jpg
(Kaisa Jalava)

6Z3A6649.jpg
(Kaisa Jalava)

6Z3A6657.jpg
(Kaisa Jalava)

6Z3A6665.jpg
(Kaisa Jalava)

Sunnuntaina kävin treenaamassa pelkkää aksaa molempien kanssa! Luulle siis jopa toiset treenit viikkoon...! :o Kohtuukevyet nämäkin, mutta nyt tehtiin vähän ratapätkää. Paljon ei tarvinnutkaan, koska Luu hoiti kaiken ammattitaidolla :)

Syyn kanssa vähän enemmän :D Puomi ei ensin ottanut onnistuakseen millään, kun rynni vaan lelulle. Suutuin jo, kun toistuvasti kävi nappaamassa lelun kiellosta huolimatta. Lopulta muistui tehtäväkin mieleen ja sitten ei tullutkaan kuin osumia. Muuten Syykin meni aika kivasti radanpätkiä. Kepeillä tuli kerran tai kaksi moka, mutta nekin korjaantuivat. Oli vauhdikas kohta putkesta, eikä kestänyt milliäkään vedätystä. Lopuksi tehtiin keinua erikseen ja siihen ei enää riittänyt hermoja...