Tänään ei tehty mitään järkevää. Aamulla Aamupäivällä lenkkeiltiin vesisateisessa ja märässä metsässä. Iltapäivällä lenkkeiltiin Maijun kanssa sysipimeässä ja nilkkoja myöten märässä metsässä. Sen jälkeen treenattiin flyballia.

Väkeä riitti kahdelle radalle ja meidän joukkueestamme oli kaksi koiraa, Luu ja Benson. Luun kanssa osallistuin vain viestitreeneihin. Ei se kyllä tuntunut edelleenkään kiehahtavan (normaalia enempää) muista koirista, saati viereisen radan koirista. Pallokoneita oli vissiin säädetty herkemmiksi, ja koska Luu menee sinne "aika" raivolla, se onnistui nyt muutamankin kerran lennättämään pallon huitsin nevadaan. Ja kerran tämän seurauksena tuli hypyistä ohi, vaikka aika hyvin malttaa niille hakea palatessa. Pallon ottamista pitänee siis vähän vielä treenata. Kokeiltiin myös Katrin kanssa mahd. nopeita vaihtoja Luun ja Bensonin kanssa. Hyvin onnistui.

Luu sai tehdä lisäksi muutaman aan (sain Maijunkin palkkaamaan yhden taaksejäännin) ja keppien hakuja kaukaa. Siinä taas haukku raikasi, kun ei heti löytynyt ;)