Valkkuryhmän tokot tänään. Ehkä vikat kimppatreenit ennen koetta, jos ei saada jotain ex tempore järkättyä. Oli luvattu kovaa pakkasta, joten jaettiin porukka ja treeniaika kahtia. Oltiin jälkimmäisellä tunnilla Miinun ja Alessan kanssa.

Ensin paikallaolot koko porukalla. Ei mennyt ihan putkeen, istumisessa liikutti tassua, kun olin palaamassa ja makuussa en päässyt treenaan käskyjä, kun meidän vieruskaverit ei käskyttäneetkään koiriaan alas eikä ylös ;) No, eiköhän Luu nää osaa.

Luu teki tokana. Ensin palkatta tunnari, idari ja suora luoksetulo.

Tunnarissa saatiin liikkurihäiriötreeniä ;) Annoin oman vähän huonosti liikkurin pihteihin, se tippui maahan ja Luu nappasi sen salamana suuhun. Näinkin voi toki käydä, olisi ollut mielenkiintoista nähdä tuomarin tulkinta arvostelusta... Vai pitäiskö varmuuden varalta ihan treenata tuommoistakin? ;) No, siitä jatkettiin ja itse liike oli ihan ok. Kävi rivin kerran läpi ja nappasi oman toisella kierroksella. Oli toki se kuola-apu kapulassa...

Idarissa järkkä istu-seiso-maahan. Asennot ihan hyvin, seuruussa keulii...

Luoksetulossa merkit "väärällä" puolen banaaniin nähden, mutta tuli aikas suoraan. Eteen kivalla vauhdilla, ehkä vähän kiinni. Sivullekin hyvin.

Sitten ruutuun, josta palkkasin merkille menon, eikä tehty enempää. Ihan hyvin se. Tosin merkin paikka on lipsunut merkin viereen. Olen viime aikoina priorisoinut vauhtia, joten paikan suhteen on lepsuiltu. Menee kuitenkin merkin "yli" sivuun, vajaita ei sentään sallita.

Kaukoja. Alkua liikkuroinnilla ja sitten omaan tahtiin liikkurin heiluessa. Aluksi oli turhan iloista meininkiä, pompsahti maasta istumaan ja meni seisomasta maahan huolimattomasti. Sitten parani ja jopa seiso-istu oli ihan hyvä, vajaasta matkasta tosin.

Sitten vielä ohjattua. Tehtiin ensin vasen. Ekasta merkistä palkka, vauhti ihan hyvä. Ja sitten lähti keskikapulalle! TAAS! Voi paniikki sentään. Sain korjattua ja uusinnalla meni hyvin vasemmalle. Myös oikea ok. Palautukset sen inasen vinoja, niiden annoin nyt olla... Joku sivulle siirtymä vähän vajaa myös.

Myös Bertta ja Tex tunkivat väkisin keskelle, joten todettiin, että hallissa oli tänään vaan joku vika. Ei meidän koirissa.

Loppuaikaa ei jäänyt kuin pari hassua minuuttia. Ehdittiin tehdä nopsaan hyppynoutoa ja ruutua.

Hyppynoudossa pari noutoa vapaamuotoisella lähetyksellä ja yksi sivulta. Kivalla asenteella tuli. Kerran tiputti kapulan sitä edessä hiplatessani ja meinasi "ahdistua" (en tiedä, mikä tässä tapauksessa olisi oikea sana kuvaamaan...), mutta kykeni jopa nostamaan sen uudestaan ja toistoilla otekin parani :) Hyvä!

Merkille ja ruutuun lähettelyä niin, että olin lähempänä ruutua. Ajatus voisi olla syvemmällä, mutta meni kuitenkin tarpeeksi taakse.