Sunnuntaina illemmalla mentiin sitten treenaamaan agia. Olin järkännyt ratatreenit SM-joukkuelaisille Niihamaan. Meillä oli kasassa koko minijoukkue varakoiran kera ja makseista Into ja Tazma.

Tehtiin tämmöistä Allan Mattssonin rataa. Pussin tilalle laitettiin pituus ja aan tilalle pöytä, muuten vastasi aika hyvin kuvaa.

Nipsun kanssa huomasi, että ollaan treenattu viime aikoina ihan liian vähän, varsinkin rataa. Ei ollut kyllä rytmi hallussa sitten ollenkaan. Tuntui, että olin koko ajan väärässä paikassa väärään aikaan. Tehtiin rataa kahdella kierroksella, mutta ei varmaan kertaakaan nollana läpi. Pätkissä onnistui sentään.

Kepeille menoa koitin eri tavoilla (lähetys "putken puolelta", pakkovalssi, lähetys & päällejuoksu) ja kaikki onnistuivat. Paitsi sillä olennaisimmalla eli ekalla yrityksellä :D Vedätin liikaa ja Nipe meni kakkoseen.

Vitosella onnistui leikkaus aika kivasti! Mutta vaihdoin kuitenkin persjättöön renkaan jälkeen. Kolmosputkesta Nipsu kääntyi väärään suuntaan, mun piti huutaa ja merkata ulostulo. Siitä tuli vähän kiiree persjättöön, mutta ehdin jotenkin.

10-11 yritin ensin leikkauksella, mutta oli tökkivä. Tein sitten valssin kympille, mutta sekin oli jotenkin hankala. Paras oli, kun menin valmiiksi kympin taakse merkkaamaan. Kymppi oli kuitenkin pakko varmistaa, muuten tuli ohi.

Loppu sujui, paitsi pituuteen Nipsu taisi kolauttaa parikin kertaa. Palikka ei kaatunut, mutta kuulosti siltä. Pöydällä ei mitään ongelmia, kesti vedätyksenkin. Huomaa, että sitä on joskus treenattukin! :)

Koko treenissä tippui vain yksi rima. Kasilla, rytmitin valssin varmaan huonosti.

Saatiin homma pakettiin hyvissä ajoin, joten tein pikaisesti Luunkin kanssa. Vaan tuota keppikohtaa ja kerran puomia. Luunkin kanssa onnistui kaikki versiot kepeistä, mutta teki se pari mokaakin. Kerran jopa lopetti kepit kesken, kun tein äkkinäisen rytminmuutoksen ja irtosin sivusuuntaan. Ainut aloitusvirhe taisi tulla pakkovalssissa. Eli siinä ainoassa ohjauksessa, jossa Luu ei saanut mennä ihan itte ;)