Tuitun ja Luun sunnuntai oli lepoa ihan vimpan päälle, kun omistaja huiteli aksaamassa ja sähläämässä. Toipilaalle siinä ei ollut mitään uutta, mutta Luukin sai tyytyä pelkkiin pissalenkkeihin. Tänäänkään en ole tehnyt sen kanssa lenkkiä erikseen, mutta pidennettiin vähän yhteislenkkejä ja tehtiin viime aikoja pidempi tokotreeni. Suurin osa treeniajasta menee aina lelun kanssa hillumiseen, joten tulihan siinä liikuntaakin ;) Tällä viikolla voisi kyllä siirtyä jo normilenkkeihin.

Seuraamista vaan kolme pätkää. Eka ja vika kainalopalkalla, keskimmäinen ilman. Ei ollut eroa, paitsi tokaan pätkään meinasi lähteä keulien ja piti huomauttaa heti liikkeellelähdössä. Muuten ok. Vähän turhan lähellä oli koko ajan.

Luoksetulojuttuja. Kierroista pari stoppia. Eka oli hyvä. Toisen koitin stopata kaukana musta ja sen teki steppaamalla. Otin uudestaan vartaloavulla, jolloin parempi. Kokeilin sitten myös semmoista, että stopin jälkeen lähetin kiertämään uudestaan vastakkaisesta suunnasta. Ihan hauska leikki.

Jääviä yksittäin oikealla seuraten. Sekaisin kaksi maahanmenoa, kaksi seisomista ja kolme istumista, kaikki oikein! Istumisista mulla oli itselläni tosi epävarma olo.

Ohjatun nostoja, yksi kapula valmiiksi vietynä. Merkit oli aika hyviä! Ensin vasen, jolle meni niin lujaa ja suoraan, että annoin uuden käskyn. Nosti nippa nappa takaa. Sitten oikea, joka hyvin ja uudestaan vasen ilman apukäskyä. Todella hyvä ja siisti!

Merkkileikkiä. Ohjatun kapula oli hämynä. Ekalla ehdin lelulle ennen Luuta ;) Tokalla Luu olisi voittanut, mutta meni kapulalle...! Oho... siirsin kapulaa kauemmaksi, kun se nyt ei ollut tämän treenin pointti. Loput toistot hyviä, meni lujaa myös ilman lelua. Lelulle mennessä räjäyttää aina merkin ja kerran teki saman ilman leluakin, hups. Se oli semmoinen, missä juoksin itsekin. Kun lähetin yhtään virallisemmin (vähän vaan hetsaten), meni kyllä nätisti merkin taakse.

Loppuun muutama ohjatun kapulan vino palautus. Se vasen on edelleen huolimaton (tai pikemminkin laiska...), mutta teki ihan hyviä. Yksi piti vaan korjata.