Tiistaina taas vapaa ja keskiviikkona Luun aksatreenit. Meitä oli vain kolme, rata valmiina ja Taru jo osittain treenannut, joten hyvin oli aikaa. Oltiin viittä vaille kuusi jo jäähkälenkillä, harvinaista!

Oli aika monta päällejuoksua. Tuli ohi ja tiputti rimaa, jos rytmitys oli huono tai katse harhautui. On se tarkkaa. Loivat teki hyvin, kun vaan olin kunnolla edellä ja MALTOIN. Vieläkin se kiire hiipii ajatuksiiin. Takuttiin alussa yhtä käännöstä, johon tultiin aika lujaa, enkä meinannut ehtiä. Kääntyi jaakotuksella hypyn takaisinpäin, pyöritykselläkin väärään suuntaan, jos en ehtinyt kunnolla vekkaamaan. Hankalaa.

Kontaktit aika kivat, keinullakin meni suht suoraan. Puomilla en kyllä yrittänytkään reilua sivuirtoamista tai ajoissa tehtyä valssia sivuun, kun halusin vain saada sen onnistumaan...

Lopussa oli putkesta putkeen putkeen -rallatusta. Oli yllättävän vaikeaa, kun molemmat jo vähän väsyjä. Ihan tyhmiä virheitä, kieltoa suoralta putkelta ja semmoista. Tuli kyllä kiltisti vedolla u-putken kauempaan päähän. Tuntui muutenkin, että kävin itse vähän hitailla eikä ollut ajatus täysillä mukana. Siihen nähden ihan kivat treenit :)