Syyllä alkoi maanantaina agility! Mun ei pitänyt sen kanssa tehdä aksajuttuja vielä hetkeen, mutta kun Tanja aloitti TamSKilla alkeiskurssin, niin en voinut vastustaa :) Saatiin Hanna ja Pokkakin luokkakavereiksi.

WP_20161107_17_55_42_Pro.jpg

Mulle tuli vähän kiire, tulin vähän myöhässä ja koko alku oli vähän kaoottista. Syyhän ei sitten rauhoittunut odottamaan edes häkkiin, vaan huusi siellä ja teki pienen reiänkin oveen :p Pitää valmistautua vähän paremmin ensi kerralla.

Harjoitukset menivät ihan hyvin, mitä nyt hypyn tarjoamisessa Syy ois vaan noutanut rimaa... :D Tehtiin lisäksi luoksetuloja, laukanvaihtotreeniä ja istumista.

Tunnin tauolla ehdittiin lenkkeillä, tosin ei lähellekään tuntia, kun kaikkeen säätöön ja tavaroiden roudaukseen saa kulumaan niin paljon aikaa. Sitten Luun tokotreeneihin.

Luulla oli kaukosulkeisia niin, että tehtiin aina jokatoisena liikkeenä kaukojen alku tai pari ekaa vaihtoa. Hoppia ei tainnut tehdä kertaakaan kunnolla, vaikka muuten asenne näytti ihan kohtuuhyvältä.

Ekojen kaukojen jälkeen tunnari. Tässä jäi ensin sahaamaan ja kutsuin pois. Uudella lähetyksellä ok.

Ruudussa meni eteenmenoa vinoon oikealle (seinään päin), harvinaisempaa. Ruutuun meni aika kivasti, matkalla oli merkkejä ja leluja. Pidin seisomassa pidempään, ei meinannutkaan istua tai mitään.

Seuraamista joku pätkä. Jossain sivuaskelissa vino pa, mutta muuten ihan kivasti.

Lisäksi tehtiin ainakin sivulletuloja ja muutama eteenmeno hämymerkkien lähellä.

Paikallaoloissa ei mennyt ekalla maahan, kun annoin käskyn ehkä inasen yllärinä.

Lähdin suoraan treeneistä ja käytiin vasta kotona loppukävelyllä. Aika pitkä ilta silti. Mutta näillä mennään nyt vielä yhdeksän viikkoa!