Päivä talkoiltiin ensin epiksissä. Ihan hyvin meni, mitä nyt kisaavissa tuli vain yksi tulos :D Saatettiin olla sitä mieltä, että Tommi oli tehnyt ehkä liian vaikean radan ;)

Koska kisat loppuivat hyvissä ajoin ennen seuraavia varauksia, päätettiin tulla Lean kanssa vielä tokoilemaan. Lenkki kotiin siis koiria hakemaan ja heti takaisin. Luu teki kahdessa setissä kaikkia yksilöliikkeitä, toisia vähemmän, toisia sitten vähän enemmän.

Ensin muistuttelin kaukojen tekniikkaa läheltä. Kovasti pomppi taas istumisissa (taaksepäin). Sitten kisamaisesti liikkuroituna alkuja. S-M kymmenestä metristä muuten ihan ok, mitä nyt ennakoi seisomisen Lean huitaisusta. I-S-M kisamatkasta ei sitten onnistunutkaan ja se saatiin menemään vain korjauksissa. No, ehkä vielä joskus tulee se päivä, kun nämä toimivat liikkuroituna ja jopa se, että nämä toimivat kokeessa...?!

Idari palkatta, Lea määräsi järkäksi S-M-I. Asennot ok, seuramisessa kevyttä keulintaa. Ja toka kulma vasemmalle oli niin törkeä, että piti uusia. Uusinnalla skarppasi ja teki paljon paremmin.

Suora luoksetulo, namit edestä ja sivulta. Merkit taas banaanin puolella. Ihan hyvä, nätisti teki loppuasennot.

Ruutu mun piti tehdä ensin kokonaisena, mutta unohdin ja palkkasin merkin peräänjuoksulla. No, ei se mitään, oli ihan hyvä merkki. Sitten piti tehdä kokonaisena, mutta Luu jarrutti niin törkeästi ihan etunauhalla, että piti ihan moittia ja kutsua se pois. Tehtiin sitten muutama merkki-ruutu-juoksutus ja saatiin paikkaa paremmaksi. Nihkeilyä tämän suhteen on kyllä ollut ilmassa! Loppu sitten erikseen (hyvä, pysähdyin Luun tullessa) ja uudestaan yksi ruutuun meno, josta palkka ruutuun.

Toisessa setissä seuraamista ja noudot. Seuraaminen liikkuroituna ja palkatta, ilman välikommentointeja. Ei ihan huonointa. Jossain kohtaa vempuloi ja vasemmalle käännöksissä kevyttä puskemista.

Tunnarissa n. 15 kapulaa sikinsokin. Hetsasin pienesti ennen lähetystä. Tarkisteli kauan ja käytti nopeasti viereistä suussa. Tähän en tietenkään taas ehtinyt puuttua, joten palautuksesta kehut, mutta ei palkkaa. Tehtiin uudestaan, nyt en hetsannut yhtään. Tää oli parempi, tosin sohlasi noston kanssa jotain ja tiputti oman suusta toisen kapulan päälle, löysi sen kuitenkin takaisin kyytiin. Etsintä sen sijaan paljon parempi, ei tarkistanut oman jälkeen muita.

Hyppynouto piti tehdä palkatta, mutta pakko oli sitäkin ihan sitten treenata. Kalisti tuonnissa aika lailla ja eteen ei pystynyt tulemaan kunnolla vaan räkäisi kapulan mun jalkoihin...?! Uusinnalla toi ihan surkeasti eteen, roikotti päätä. Sitten päästin hakemaan vapaamuotoisesti, lähdössä hetsaten. Tää oli jo ihan ok. En vaan tajua, mikä tässä aina joskus mättää...

Ohjatussa ensin palkka merkistä peräänjuoksulla. Ihan reippaasti lähti. Sitten molempien puolien haku. Kapulat n. viiden metrin syvyydellä. Vasemman toi ihan hyvin, oikealta ihan inasen vino, tai lähinnä linjasta sivussa. Korjautin vaan uudella käskyllä. Sivullesiirtymät edelleen hyviä.

Tuittukin pääsi pitkästä aikaa höntsäämään. Talvi on hankalaa, kun ulkotreeneissä en viitsi sitä roikottaa mukana palelemassa ja hallilla tulee käytyä aika harvoin itsekseen. No, Tuittu ei valita. Se on sitä paitsi oppinut, että kun tullaan Luun kanssa ulkoa treenaamasta, se saa namin mun treeniliivin taskusta. Ja sekös vasta on hienoa! :)

Nyt tehtiin vähän ruutua, jonne Tuittu varsin innokkaasti karkaili ja välillä jopa löysikin. Sitten pikkupätkä seuraamista, liikkeestä istuminen ja luoksetulo. Muutama siivekkeenkiertokin. Schipperken työmoodista kertoo aika paljon se, että kun se oli kiertämässä siivekettä ja Lea kehui sitä huudahtamalla "jes!", Tuittu sinkosi suoraan Lean luokse suuntaan x, kun itse olin ottamassa sitä vastaan suunnassa y... :D Ihan sama, kuka sen kehun sanoo, pääasia on, että siitä seuraa usein namia.