Tänään vierailtiin Ylökkin järjestämissä kisatreeneissä Haavistolla. Meillä oli Luun kanssa tavoitteena iloinen ja rento mieli :) Tein suunnilleen kokonaisuuksia, mutta palkkailin pari kertaa kesken liikkeen ja lisäksi siirtymissä.

Rakennettiin kaksi kehää, joissa molemmissa sai tehdä 2-3 liikettä. Aloitettiin paikallaoloilla, ensin makuu ja sitten istuminen. Näissä ei mitään ihmeellistä. Kesken makuun tuuli reväytti kehänauhan ilmaan ja sen pää osui Luun vieressä makaavaan Huiskuun, joka säpsähti ylös. Luu ei ilmeisesti kuitenkaan reagoinut, en tosin nähnyt tilannetta.

Ekassa kehässä idari, hyppynouto ja tunnari. Idariin olin itse päättänyt järjestyksen M-S-I. Seuraamisessa kyyläsi merkkejä, mutta asennot meni oikein! Huikeaa! Istumiseen toki apu.

Hyppynouto oli tosi hyvä. Ei kalistellut yhtään ja luovutusasentokin oli ihan mallikelpoinen :) Ei tätä liikettä ilmeisesti kannata treenata ollenkaan, niin se toimii...

Tunnarissa Luu ei yhtään katsonut kapuloiden vientiä...! Eikä niin ollen tiennyt, missä ne ovat. Meni ensin kapuloiden takana olevalle merkille, mutta nuuskutteli koko ajan ja löysikin kapulat takakautta. Kapuloilla teki hyvin, otti oman nopeasti kaikkia tarkistamatta. Paluussa kiihdytti jopa muutamaan laukka-askeleeseen.

Kehästä poistuttiinkin "nätisti" ja lelupalkka sitten ulkopuolella.

Toisessa kehässä sitten seuraaminen, luoksetulo ja kaukot. Seuraamisessa huomautin perusasennossa tippuvasta kontaktista pari kertaa, sen jälkeen sainkin palkkailla (namilla), kun piti sen hyvin. Itse seuruussa oli hyvä asenne, jonkun verran tekniikan kustannuksella. Ihan jees.

Luoksetulon aikana tiellä meni just joku rekka tai muu tosi äänekäs vempele, eikä käskyjä meinannut kuulla. Tein silti, olipahan hyvä häiriö. Seisomiseen vartaloapu, jolla ihan hyvä stoppi. Tosin taas käskytin aivan liian myöhään...! Maahanmeno oli tosi hyvä, kehuin siitä. Samoin loppu hyvä.

Kaukoissa palkkasin ekan alun, eli kun Luu piti kontaktin liikkurin heiluessa, vapautin leluun. Tokalla piti tehdä koko sarja, mutta juuri kun käskytin, vilkaisi liikkurin suuntaan eikä tietenkään reagoinut. Äh. Palasin takaisin nuhtelemaan ja otettiin vielä kolmannen kerran alusta. Nyt oli hereillä, mutta teki ekan istumisen tosi surkeasti ja muutenkin oli ihan jähmeänä. Annoin uudet käskyt istumiseen sekä istumisesta seisomiseen, jonka teki ensin lysyssä kaikki tassut paikallaan. Siinä on kriteerinä siirtää molempia etujalkoja. Seiso-istun teki kuitenkin väärin, vaikka oli noin jähmeä. Eli nää meni kyllä aika persiilleen.

Siirtymissä kehuin ja palkkailin ahkerasti namilla, kun otti kontaktin. Ja aika kiva se niissä olikin pätkittäin. Kova työ on silti vielä edessä...

Koko homman lopuksi halusin kokeilla vielä ruutua, jonka vieressä oli kehänauha ja kaikenlaista merkkiä. Kehiä alettiin jo purkaa, joten tuli vähän hoppu. Ekalla Luu lähti sinkoamaan ihan minne sattuu. Annoin sen korjata, kunnes löysi suunnilleen oikeaan paikkaan. Kävin sitten auttamassa oikeaan kohtaan ja otettiin uudestaan. Nyt löysi ruutuun, mutta meni vasemmasta sivusta (kehänauhan puolelta) sisään. Kolmas tehtiin vielä, kun kehänauha oli jo poistettu. Sitten meni suoraan ruutuun. Jäi inasen eteen, mutta palkkasin kuitenkin (oikeaan paikkaan). Hämynauhoja ja -merkkejä pitää kyllä treenata, ei olla tehty ikuisuuksiin!

Siinä lopussa Into ja Luu juoksivat toisiaan päin samaa palloa tavoitellessaan. Näytti aika uhkaavalta, sen mitä uskalsi katsoa, mutta selvisivät siihen nähden kevyellä kylkikosketuksella. Käveltiin jäähdyttelylenkki kuntopolulla, jossa vastaantullut nainen sanoi olevan tosi paljon käärmeitä. Ei uskallettu päästää koiria irti ja käveltiin keskellä tietä :D Että ihan kiva, kun selvittiin hengissä kotiin!