On maanantai ja tokoiltiin valkkuryhmän kanssa.

Ensin kaukojen tekniikan muistuttelua, sitten liikkeenä n. puolesta matkasta. S-M ei onnistunut ekalla, I-S-M sen jälkeen paremmin. Työsarkaa riittää.

Tunnari, ihan normisti. Oli tosi huono! Kaarsi ensin kierroksen kapuloiden takana, sitten tsekkasi rivin kolmeen kertaan ennen oman nostoa. Vieläkään en siis ole päässyt jyvälle siitä, miten tätä pitäisi viedä eteenpäin.

Ruutua. Jäi suunnilleen keskelle, vähän turhan eteen. Ei tarjonnut korjaamista, vaan lähti taas hakemaan vauhtia merkiltä... Uusinnalla jäi taas inasen liian eteen, mutta korjasi taaksepäin. Kehut, lähetys merkille ja uudestaan ruutuun. Sitten taisi mennä kerrasta taakse, siitä palkka.

Idarin seuruuta. Toisessa setissä ekalle suoralle istuminen, muuten pelkkää seuruuta. Vähän keuli. Mutta Miinu sanoi, että liikkeen alkuun tulo oli niin kamalaa, että siihen nähden seuraaminen näytti todella hyvältä. Luotamme siis tähän taktiikkaan! :D

Uudestaan ruutua. Taas ekalla lähetyksellä himmasi liian aikaisin. Korjasi taaksepäin, lähetys merkille ja uudestaan ruutuun. Tällä taas tosi hyvin ihan taakse.

Ehdittiin vielä vähän seuraamista liikkuroituna. Pysyi suht väljänä. Käännöksissä pientä levahtamista ja askelsiirtymät varsinkin taakse teki huonosti.

Paikallaoloista ensin lyhyt makuu, sitten lyhyt istuminen. Makuussa taas nenä edellä alas, korjasin pään paremmin. Ylös ihan ok. Istuminen vissiin ok. Palkkasin vasta istumisen jälkeen.

Loppuhärdelleissä Luu tuntui ottavan normaalia enemmän häiriötä muista. Tai siis ei se yleensä ota juuri mitään, nyt oli semmoinen jähmeän tuntuinen. Parani kyllä, kun vaan tehtiin.

Ensin metallin pitoa, palautuksia ja hyppynoutoa. Nyt oli paljon parempi ja riekkumalla sain palautuksetkin vähän vapautuneemmiksi. Kerran kiersi hypyn takaisin, kun oli tosi vino heitto. Ja kerran hyppäsi tosi vinosta ihan vinoon, eikä suoristanut eteen. Mutta kapula pysyi ihan kivasti suussa.

Pari pätkää lisää seuraamista. Ei jäänyt mitään mieleen. Olen tehnyt seuraamista nyt aika paljon palkatta (jos vaikka tasaantuisi), mutta nyt siitä tuntuu seuraavan "löysempi" asenne. Suoralla on parempi, mutta ei työskentele kunnolla käännöksissä. Tai sitten vaan kuvittelen. Mutta täytyy seurailla ja tarpeen mukaan nostaa vähän yritteliäisyyttä. Tää on kyllä semmoista tasapainoilua...

Vielä palautuksia tunnarilla, pääasiassa ihan läheltä. Tällä saikin ihan kivaa asennetta kapulan kanssa eteentuloon. Lisää!